20letá drobná amatérka z Moravy

24. ledna

20letá (vypadá mnohem mladší) drobná amatérka Jana z Moravy přijela do Prahy na Czech Casting, aby si poprvé zašukala před kamerou.

8.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 29 085x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 30 Kategorie: porno

Značky: sexy , pov , amatérka , casting , teen , teenka , kunda , czech casting , česká kunda

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Klasická tuctová naplavená blbka z vidlákova, hlavně z Moravy, odtamtud se do Prahy serou nejvíc, takových kravek jsou tu plné kancly, co si myslí, že tu na ně každý čeká a pak zjistí, že leda hovno a sere na ně pes. Nic neumí, nic nemá, neví, co sama se sebou, aby se necítila tak zbytečná, zkusí si přivydělat mrdáním, hlavně aby se nemusela vracet do té prdele, odkud přitáhla. Tohle doma nechceš.
Krutopřísně, ale výstižně a pravdivě.
Podle toho co píšeš to vypadá na tvoji bejvalou.
L😀🇺🇦L čuráčku poplácej si doma tu svoji velrybu a nezáviď👏🖕
🤣závidět tomu, že někoho holka je kurva a chodí za prachy? 🤣 ty musíš mít slušně nasrano v hlavě, ale co čekat od hloupého mongola 😀
Komiku,urcite se budu seznamovat s nejakou buchtou kdoviodkud,abych za ni jezdil do kdovijake prdele nebo nedejboze si ji dotahl domu,coz je prave to,na co tyhle cubky cekaji,aby se dostaly do Prahy.Leda nasrat,nejsem vcerejsi.Neco jineho je sbalit,pokud se clovek dostane k nim na Moravu,ale ze si tam s nimi zaprcam,rozhodne neni prislib,ze si ji povesim na krk.Asi tak.

Zobrazit celou diskuzi