Bojovnice proti Islámskému státu

09. února

23letá dánská studentka Joanna Palani pomáhá v Iráku a Sýrii pomáhá zničit Islámský stát. Má již přes 100 potvrzených zabití členů ISu, který na za její hlavu vypsal odměnu milión dolarů (25 mil. kč). Joanna je dívka iránsko-kudrského původu, která se narodila v uprchlickém táboře v Ramádí. Poprvé vystřelila z pušky když ji bylo devět let a v roce 2014 zanechala školy v Kodani a odešla bojovat za práva žen a demokracii - nejprve proti režimu syrského prezidenta Bašára Asada, následně proti Islámskému státu. Bojovala v Kobani, kde pomáhala kurdským jednotkám ubránit město před islamisty. Když se pak připojila k pešmergům, podílela se na osvobození jezídek, které ISIS věznil jako sexuální otrokyně. Její aktivita ale vzbudila nevoli u dánských úřadů. Ty jí na základě protiteroristického zákona odebrali pas, aby nemohla odcestovat. Následně strávila 3 týdny v největším dánském vězení Vestre Fængsel. Dánsko totiž sice v konfliktu podporuje Kurdy, svým občanům ale účast v bojích nedovoluje. K zabíjení členů IS používá ruskou odstřelovací pušku.

8.8 /10

košík

Zhlédnuto: 27 633x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 47 Kategorie: galerie

Značky: válka , islámský stát , dánsko , sniper , odstřelovač , bojovnice , odměna

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
propaganda . má na všech fotkách moc čisté hadry a je umytá
  • ´
  • 11.02.2017 00:23
Asi tam dali snajperce přenosné WC kde si může přemalovat oči a vyčesat prach z vlasů. A v přestávkách kdy ji už nudí zabíjet ji fotograf udělá pár fotek a odešle na FB.
"Odešla bojovat za práva žen a demokracii - nejprve proti režimu syrského prezidenta Bašára Asada, následně proti Islámskému státu" Miluji když lidé krmení propagandou, v teple svého domova po návratu do reality procitnou.
Ty milujes hlavne komentovani veci o kterych nic nevis, se silnym nutkani stavet sebe sameho do pozice v ktere urcuje jak by mel svet kolem vypadat.
Ta má koule..
keby len
Vypadá jako Dr. Cudyová
Respekt. Drzim jim palce pubertaku co se ji smejou nebo maj sexualni narazku doporucuju jen jedno a to psychicky dospet chovate se jako deti pokud jimi nejste.
no to víš že jo prdelko, mě je taky 12, a taky bydlím u mámi...
chce to teda zabrat v češtině, čumáčku
  • kien
  • 10.02.2017 14:57
Stejně to je v hajzlu....každá západní země sere miliardy do zbrojení každej rok a ve výsledku, není žádná armáda schopna ukázat těm zasranejm ISIS útěrkám kam patřej...pod zem. Prostě evidentně provoz těch našich zbraní a jejich pořízení je tak drahý, že nějaký riziko ztráty je prakticky nemyslitelný, neboť by nebyla možnost je rychle nahradit, kvůli ceně a hlavně drahými a dlouhýmu výcviku posádky, nebo vojáků.
Hlavní je jestli je nebo není muslimka. Muslimové jsou všichni špatní, áno 😃
No vzhledem k tomu že není zabalená v černým pytli z kterého by jí byly vidět jenom voči, nebo nemá zahalenou palici šátkem tak to muslimka nebude. Sice má na dvou fotkách šátek, ale ten ani jednou nezahaluje všechny vlasy, takže ten s vírou nemá nic společného.
Jasný. Pak má moje sympatie 😃
Jo, a abych nezapomněl. Viděl jsem hezčí, ale šukal horší ... 😉
Hmmm, vidim tam Kalacha, Dragunova, AR15 a na tý ležící fotce má i nějakou odstřelovací pušku. Asi to nebude jednim typem zbraně...
Keď vidím,ako drží tie zbrane,tak môžem zodpovedne prehlásiť,že tá trafí leda piču z ryby.Sú to len marketingové ťahy.
To by mě zajímalo, co se ti na které fotce nezdá 😃
Hlavne na tých s puškami.Ťažko vysvetľovať.Musel by si niekedy prejsť výcvikom a strieľať.Toto je predstava hráčov call of duty a airsoftu.
Odborník na slovo vzatý vidím 😃 hlavně aby ženská neměla větší koule jak chlap co ?
Mám len 25 ročnú prax ako vojak výsadkár a inštruktor streľby napr. Ty máš akú kvalifikáciu?Poznám kopu žien čo strieľajú lepšie ako muži,ale táto to nebude.
I kdyby ty holky nosily vodu nebo obědy mají víc odvahy než ta horda zm%dů co se řítí do Evropy.
Ak tam bola tak jasné,že hej.To je aj môj názor,že by nemali chlapi utekať,ale brániť si to doma sami.O tom nepochybujem vôbec.
Meleš kraviny, jen tam pozuje se zbraní, další jsou při přesunu, další jako sniper, tak na tom taky nevidím nic špatně, každý si volí polohu, jaká mu nejlíp vyhovuje. Takže z toho vyplívá, že ty chceš být jen zajimavej a víš o tom píču!
Přesně tak, víš o tom hovno a mudruješ. Navíc jinak se drží kver 90kg chlapovi a jinak 50 kg ženský.
Jestli dokáže rybě trefit píču a ještě za jízdy pod vodou, tak mají ti protivníci docela problém 😃
Bud v klidu, AK, SA58 a CZUB mam doma taky. Je mi to jasný, máš 25 let praxi a ročník narození 1980 😉
Ročník si trocha posral.Mám 51 rokov.
Jasné ty specnaz,máš pravdu.
nechci vam do toho skakat kluci, ale to drzeni zbrane je opravdu katastrofalni 😉 takhle drzi zbran clovek, kterej ani nevi jak ji ma poradne pouzit....... pan dekaemel vi o cem mluvi... a at mate do ceho rypat, ano jsem u armady 🙂