Bolestivé přepadení autoservisu

18. května

16.května 2020, Petrohrad, RUSKO: Banda ozbrojených zlodějů si do autoservisu "Sam-Avtomaster" přišla pro trezor. Odvážně a nekompromisně se jim postavil 22letý mechanik, který do nich přes vrata najel vozem VAZ 2101 (Žiguli). Dva z pachatelů zranil, ale přesto se všem podařilo ujet v SUV značky BMW.

Ředitelství ministerstva vnitra v Petrohradě uvedlo, že poznávací značky na BMW byly ukradeny z jiného vozu. Policie zná díky tomuto záznamu obličej jednoho ze zlodějů a také pátrá po BMW s vážným poškozením na pravoboku. Předpokládá se, že sražení muži utrpěli zlomeniny a tak se policie zaměřila na zprávy z nemocnic o příjezdu pacientů s poraněním paží, nohou a pánve. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 21 565x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 49 Kategorie: video

Značky: bmw , loupež , zranění , gang , rusko , cctv , suv , zbraň , krádež , náraz , zaměstnanec , hrdina , lupič , lada , odvaha , petrohrad , evropa , mechanik , ozbrojenec , přepadení , automechanik , servis , vrata , trezor

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak já nevím, jestli dobře vidím, tak ten, co je nejvíc v piči(bílá rouška na tlamě), si sedá zavolant. To musela bejt úniková jízda.

Zobrazit celou diskuzi