Conor McGregor: Notorious - Official Trailer

10. října

Conor McGregor je jedním z nejznámějších sportovců současnosti. Po svém působení v MMA a nedávném extra sledovaném boxerském souboji s Floydem Mayweatherem, bude jeho jméno nyní spojováno primárně s filmovým průmyslem. Do kin na podzim vstoupí dokument, který se natáčel celé čtyři roky a sleduje vzestup irského válečníka od doby, kdy bydlel s rodiči a topil se ve finančních problémech až po současnou pozici ikony, která přesahuje svět sportu..

7.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 14 115x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 32 Kategorie: video

Značky: dokument , fightclub , fight , mma , trailer , conor mcgregor , bojovník

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ikony, která přesahuje svět sportu.. Are you fuckin kiddin me?
Zmrd dluží mi 300
tak to asi musis zit v jiny dimenzi, jestli si na nej opravdu proti Mayweatheroj vsadil, LOL
arogantní leprikon, který si svým hulváctvím vyřve co chce, no ale co už, žijeme v dnešní době, kde idolem se stávají velkohubí, respektem opovrhající lidé a pro dnešní děti to je ten největší příklad, kam sme se to dostali, za chvíli nebudeme mít doktory, ale kupu mladých fighterů, co si myslí že nepotřebují školu a MCGregor bude jejich trenér životem, ach světe 😄
O CMG si mysli co chceš, každej ho vnímá jinak. Ale vidění světa máš teda dost omezené, pokud MMA, potažmo bojovým sportům, přikládáš takový vliv 😉
tak to nemělo vyznít ale jinak ok
Dnes nestaci byt jen dobrej v ringu, musis se upet i prodat. MA neskutecny PR, takovej MMA youtuber 🙂
Já mu osobně závidím tu jeho babu. Byla s ním i když byl chudý, jak kostelní myš, starala se o něj, vyvařovala mu a podporovala ho. Hold takových bab je čím dál tím míň. Jinak ukázka, jak se ze dna dostat na vrchol.
...a je sním stále, i když je bohatý 😄
Já mám taky takovou babu, která mi vyvařuje a je se mnou i když jsem chudý jak kostelní myš. Prostě to máme hodně podobný akorát s tím rozdílem že se mi stále nedaří dostat na ten vrchol . 😊
  • VYBA
  • 11.10.2017 15:31
Většina nejlepších fighterů a hlavně boxerů šli z úplného dna... Žádnej bohatej dobře situovanej chlapec si nenechá rozbíjet xicht...
aneb jak se z prumerneho fightera stane hvezda, diky demenci fanousku.....
MMA asi moc nesleduješ, viď? Když se do toho jen trošku ponoříš, zjistíš jakej si napsal blábol.
On není průměrný. V postoji je určitě jeden z nejlepších. Jeho problém je zem, kde je opravdu spíš průměrný. Ve srovnání například s Aldem, který se na vrcholu držel více jak dekádu a je výborný v postoji a i na zemi, opravdu působí poněkud nemístně. Ale porazil ho, ať už to bylo jakýmkoliv způsobem. Jeho trashtalk z něj dělá větší jméno, než zatím je nebo zasluhuje. Ale i tak bych o něm nenapsal, že je průměrný.
napr. Steven Seagal by s nim vytrel podlahu za 3 sekundy.
Chtě nechtě s tebou musím souhlasit. Na ČSFD ikonickému Stevenovi věnuji velkou pozornost, protože jeho práce se zápěstím, navíc pokud má v ruce mop nebo tágo, je fascinující. Určitě je z jiné planety.
z nuly milionář. Je to šéf
Urcite pojdem, paci sa mi kam dosiel. Samo ze su aj taki co zavidia, al.tí co by nevedeli ako si uzivat slavu a peniaze
notorious jakože notor? 🍺
Raději bych ho viděl zápasit. Snad se k tomu vrátí, až vyrejžuje dost peněz z té omáčky kolem. Mohl by alespoň rozkopat rypák té muslimské píči Nurmagomedovi.
sice to není můj oblíbenec ale tomu by po piči dát mohl no 😄
to se bohužel nestane protože Conor se Khabiba bojí 🙂 Khabib by ho zesměšnil
Nurmagomedov by ho zničil jak malé dítě. Jestli jde o nějakém zápasníkovi říct, že z něj jde v oktagonu strach, tak je to on. Není neporažený bezdůvodně.