Cyklista vs. holčina

29. prosince

26.prosince 2020, Jalhay, BELGIE: Otec natáčel rodinku na procházce, když v tom jeho 5letou dceru sejmul projíždějící cyklista.

Policie cyklistu identifikovala a údajně mu za napadení nezletilého hrozí 1 měsíc až 1 rok vězení a pokuta. Muž se brání tvrzením, že kolenem jen udržoval rovnováhu.

4.9 /10

košík

Zhlédnuto: 33 550x Hodnocení: 4.9/10 Komentářů: 210 Kategorie: video

Značky: zima , sníh , rodina , napadení , kolo , zmrd , belgie , dítě , cyklista , evropa , koleno

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
klasickej pumpozmrd, trend dneska. Klesnul by mu ukazatel kondice na sportesteru a zkazilo by mu to obrazek vykonu na socialni site. Fakdem ol!
Jsi jednoduchý příteli tebe bych chtěl za prasedidenta.To by bylo veselo možná by bylo líp než za vaška klausů toho by jsi možná dal.
Pořád lepší než tvá nadváha a milánek 😚
Vcelku by mě zajímala reakce rodičů v situaci kdyby se za nimi objevila motorka/skůtr. To by taky čuměli jak motocyklista zastaví a obejde je obloukem??? Něco mi říká že by to byla úplně jiná reakce!!!
Ty jsi fakt extremni krypl. Proc tu furt michas jabka s hruskama? Jezdi snad na tomhle malem chodnicku v prirode motorky? To same muzes rict pico, ze co kdyby se pred tim cyklokokotem objevil rozjety kamion misto rodiny s deckama. Neco mi rika, ze by to byla uplne jina reakce, ty mentale.

Zobrazit celou diskuzi