Domobrana v Idahu

04. června

1.června 2020, Idaho, USA: Obyvatelé padesátitisícového města Coeur d 'Alene se vyzbrojili a drželi během demonstrace hlídky na hlavních křižovatkách. Protest proběhl v klidu, nikdo nebyl zraněn a nic nebylo rozbito či vykradeno.

9.1 /10

košík

Zhlédnuto: 37 531x Hodnocení: 9.1/10 Komentářů: 196 Kategorie: galerie

Značky: usa , lidé , bezpečnost , demonstrace , město , hlídka , obrana , ozbrojenec , idaho , george floyd

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Kim
  • 09.06.2020 08:07
krásné
Na zombie apokalypsu jsou koukám připraveni slušně.
Tady je svět ještě v pořádku!!
sčítání lidu z roku 2010 zde žilo 1 634 464 obyvatel složení 89,1 % Bílí Američané POUZE 0,6 % Afro NEGRŮ 1,4 % Američtí indiáni 1,2 % Asijští Američané
V Idahu si asi opičáci pokrást a popřepadat důchodce nepůjdou :-DDD
Tak proč ne, když si s nima policie nedá rady. Vůbec se nedivím a dávám 👍
Ani jeden negr tady je svět ještě v pořádku👍
Kez by pan Donald uzakonil KKK,bylo by tam u nich ihned vsude veselo a vsude spravedlivost.
Tady je krasne videt, proc se levicaci snazi zbrane zakazat uplne. Ozbrojeny obcan je pro levicovy smazky a muslo-africky zmetky problem. Nekde sem videl i video, kde jeden z tech n-wordu rikal, ze se ozbrojenejch lidi boji vic nez policie, protoze u polisu staci zvednout ruce a vzdat se, zatimco u ozbrojenych obcanu takova jistota neni.
Co je hlavně zajjímavý tak že je tam ozbrojených tolik lidí z důvodu toho že je to spoustu bvalýých vojáků. U nich je zcela běžné, že nastupují do armády dobrovolně třeba jen na 5 let ptž jsou vychovávání v tom že to tak prostě má být a že si tím splnili závazek vůči zemi
Jestli to taky nebude tím, že amíci mají ochranu a obranu majetku, zdraví a života ukotvenu rovnou v ústavě. Zrovna tak, jako právo k tomuto účelu vlastnit a použít zbraň.
  • dHb
  • 05.06.2020 15:20
divokej zapad je zpet, hura