Dopravní nehoda #646 (ČR)

23. prosince

22.prosince 2019, Domažlicko, ČR: 18letý mladík zavinil nehodu, při které zemřela jeho 17letá spolujezdkyně a další 16letá dívka bojuje v nemocnici o život. Těžce zraněn byl i 25letý řidič protijedoucího vozidla. Vážná nehoda se stala v neděli večer na Domažlicku mezi Draženovem a Ždánovem. Podle policie mladík vlivem nepřiměřené rychlosti dostal na silnici smyk a narazil do protijedoucího vozidla. Sedmnáctiletou se záchranáři spolu s hasiči snažili oživit, ale jejich snaha byla marná. Šestnáctiletá bojuje o život v nemocnici, kam ji transportoval vrtulník. Řidič a chlapec, který seděl na sedadle spolujezdce, byli zraněni lehce. Dechové zkoušky na alkohol u obou řidičů vyšly s negativním výsledkem. Kriminalisté zahájí úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

3.4 /10

košík

Zhlédnuto: 29 682x Hodnocení: 3.4/10 Komentářů: 104 Kategorie: galerie

Značky: nehoda , smrt , zranění , dopravní nehoda , česká republika , teenager , čelní střet , protisměr , mládež , smyk , evropa , tragédie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mě by jen zajímalo, jak vypadá píča, co přidá takovejhle zmetek (BlockAdblock) do kódu. Vyhlašuji válku BlockAdblock na tomto webu a do každého příspěvku na tomhle webu budu přidávat text, dokud neuvidím fotku toho zmrda, co to sem přidal, nebo dokud se to z kódu neodstraní.
Ale chci hlavně vidět, jak takovej debil vypadá, takže preferuji jeho fotku, proto odstranění BlockAdBlock je jen okrajovou podmínkou. Takže jestli se mě chcete zbavit blbečci, tak mě buď zabanujte, nebo mi ukažte fotku toho kokota, nebo to odstraňte z kódu. Enjoy!
Tady te banovat nikdo nebude, jen si klidne spamuj..furt lepsi nez Anna/Ansi a dalsi..
Já vyžaduji vaši sebereflexi, alespoň demostrativním pokusem o sebevraždu sebeupálením. Pokud se povede, opustí vás všechny problémy a strasti tohoto světa, co vás tak tíží! Win - win situace pro všechny strany tohoto nevynuceného příkoří! 🙂
Když já nevím, jak se upaluje. Když půjdeš první a ukážeš mi to, udělám to hned po tobě, slibuju!
Na začátku silná slova a dávání ultimát, ale na razantní řešení vám odvaha chybí. Tady nezbýva než konstatovat, že jste se vlastně přecenil. Doporučuji založit hnutí.
Leda bych sebou měl vzít aspoň 1000 buzen jako ty..

Zobrazit celou diskuzi