Drama v KNP

11. dubna

JAR: Chudáka impalu nejprve psi hyenovití zahnali na ostrůvek, kde na ni však číhalo další nebezpečí v podobě krokodýla. Lehce zraněná impala svůj další pokus o záchranu prohrála i přesto, že jí "na pomoc" přišel hroch, který si útokem na krokodýla bránil teritorium. Video komentoval James Hendry ze společnosti WildEarth, která každý den živě vysílá z Krugerova národního parku a dalších rezervací. 

9.8 /10

košík

Zhlédnuto: 21 016x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 43 Kategorie: příroda

Značky: lov , zvíře , afrika , voda , krokodýl , jar , jihoafrická republika , příroda , safari , antilopa , jezero , krugerův národní park , hroch , impala

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Začínám mít podezření, že to v tomhle parku na nás s těma zvířatama hrajou.😃
disney o tom natoci novy film o dobrom hrochovi
to je past vedle pasti do pici
A když lidi nalákali pomocí marshmallow prase ke krokodýlovi, tak jste se mohli z deprese posrat, čuráci. Do psů hyenovitých nikdo nepičujete.
Psy na videu nevidím a marshmallow taky ne. Přijde mně, že si je ta impala prostě vymyslela, aby nebyla za trapnou blbku, co leze, kam nemá.
A nebo to bylo celé nahrané a nic se jí nestalo.
Protože tady nikdo do ničeho nelákal, bylo to zcela spontánní, ale když jsi píčus s vymrdaným mozkem, tak se nedá čekat, že to pochopíš.
a do něj do černýho
Škoda kundičky
Asi bych si říkal, ať to mám co nejrychleji za sebou 😞
Jihoafrická trojka.
To je fotbalovej komentátor z Premier League ? No co nějak se během karantény musí udržovat. Za mě lajk za skvělou práci.
co se stalo s krokousem?
Impala z něj má kabelku.
Zvolila si rychlejší smrt pořádným predátorem a nenakrmila místní cikány. Za mě cajk.
Psi hyenovití jsou výbornými lovci. Mají větší úspěchy v ulovení kořisti, jak jiné šelmy.