Dům Elona Muska na prodej

12. února

USA: Vizionář, podnikatel a šéf firem Tesla či SpaceX Elon Musk prodává za 4,5 mil. dolarů (102,5 mil. kč) jednu ze svých rezidencí  Los Angeles. Tento dům o rozloze 280 metrů čtverečních koupil v roce 2014 za 3,7 mil. dolarů (84 mil. kč) společně se svou bývalou ženou Talulah Riley.

K dispozici jsou celkem čtyři ložnice a čtyři koupelny, pro každou z ložnic zvlášť. Dům disponuje mnoha technologickými vychytávkami, včetně z mobilu ovládaného osvícení, hudby či závěsů nebo dvouzónové klimatizace. V bazénu je slaná mořská voda.

Dům se nachází na kopci a nabízí výhled na celé Los Angeles.

Musk má jmění dosahující 20 miliard dolarů a aktuálně mu patří 54. místo v žebříčku světových miliardářů.

 

btw: Zapněte se si vpravo nahoře 18+ pro zobrazení porna a hnusu.

7.9 /10

košík

Zhlédnuto: 27 229x Hodnocení: 7.9/10 Komentářů: 73 Kategorie: galerie

Značky: usa , luxus , prodej , los angeles , dům , elon musk , nemovitost

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Neco mi říká, že na tom místě bydlel Frenklin z GTA V
Taky si to myslím....
  • Kim
  • 18.02.2019 11:23
Vybydlenej hnus
Hovado na tom chce ještě vydělat 1 200 000 dolarů ?! to se zbláznil ne ? btw. dokážete si představit ten barák u nás v CR za 102 000 000 kč ?
Dej si facáka a pár hodin matematika, pak se vrať a dělej chytrýho 😃 😃
Jdu se zeptat na hypotéku, do večera mi ho podržte.
povedz Talulah Riley, ak nanho mas, urcite ti ho podrzi
Vykladna skrina ? Ved tam ma dokola vysoky zivy plot. Fotky/asi aj rendre su zamerne robene aby to vyzeralo, ze je na skale a ma vyhlad ale realne je vo svahu a nebyt ziveho plotu tak kuka rovno na cestu. Ten vyhlad na zaliv ma tak asi zo strechy mozno.... Zaroven vsade ma tienidla na oknach a pripadne dnes sa tie velke okna robia s elektronickou regulaciou priehladnosti takze sukromie ma kedy len chce...
Není tohle v GTAčku?
Mně se to líbí ! Toť nápad dobrej no jejda !...
To nevím, kdo by chtěl bydlet v takovéhle výkladní skříni. Na druhou stranu je fajn, že bude odstraněna plíseň (haha, angličtinářský vtip).
omlouvám se, popletl jsem plíseň a pižmo.
vyzdvihnutý jenom píčoviny... přes mobil si všechno tohle můžu ovládat i já a to jsem si téměř všechno koupil v Tescu... slanou vodu mám v bazénu se stejnými náklady jako chlorovanou a ještě nemusím čuchat ten smrad a mám okolo hezký kytky a zvířata...
Proč ten záchod řešíte, předpokládej, že má v baráku 4 hajzly a když se mu chce srát ve vaně, tak nebude chodit přes celý dům. To není jak v paneláku, že chodíš srát se sousedem na pavlač.