Family Frost

20. října

Kdo pamatuje?

8.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 984x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 25 Kategorie: historie

Značky: reklama

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
myslim ze to stale existuje
tu niekde sa začala toxická amerikanizácia našej spoločnosti a kultúrneho prostredia, každá tučná riť si mohla narvať do krku mrazenú tortu z pohodlia predzáhradky, kvôli tomu máme toľko obéznych tlstoprdov. raz som bol z núdze v pražskom kfc ľudia boží, tí nímandi čo tam chodia zjavne pravidlene to vám bol pohľad - ľudské verzie vypasených nasteroidovaných kurčiat, ktoré pojedali. family frost my ass. povinná vojna!
Radši nanuky, maso a zeleninu až před dům, než maso jen na příděl a srát do díry v zemi. S povinnou vojnou jdi do hazjlu 👍
nuž keď to postavíš takto, tak nepochybne. problém je, že je to už dávno falošná dilema.
Dobrý nápad!!! Staré reklamní klasiky. Každý den jednu prosím 🙂!!!!
Keby to bolo od Košíka, tak je tu nejaka zmrznuta rodinka
Tů,ty,tů,ty,tů,ta,táá...kup si vole nanuka....až ten čůrák zahouká!... Jo to byli časy..nikdy jsme si z toho nic nekoupili
bylo to nadčasové hlavně ty ceny ale dneska už bych si něco koupil
Někteří přispívající si myslí, že jim dojedeš s mrazícím autem před barák, a budou to mít levnější než v krámu 😂 na menších vesnicích, kde v sobotu zavře(l) konzum ve 12 a v neděli neotevřel vůbec, to v parných vedrech musel být zlatý důl, a nikoho nesralo, že to je o pár korun dražší.
Předražené sračky, ale senochrupové z toho byli vydření jak froťák, protože v konzumech v těch vidlákovech měli hovno a ještě otevřeno jen pár hodin denně, než se i v takových prdelích usadili rákosníci.
Ooo prachy tě oberuuu Paak se na tě vyseruuu
Tak oni prý ještě stále existují. Já to naposledy viděl ještě jako děcko.
Včera jsem to auto potkal.