Fanoušek vs. policista

18. září

Při střetu policisty s fotbalovým fanouškem po fotbalovém zápase Česko-Ukrajina naštěstí nedošlo k žádnému vyhrocenému konfliktu.

7.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 335x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 21 Kategorie: policie

Značky: policista , konflikt , fanoušek , helma

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ukrozmrd rýchlo zistí, čo ste za národ posrancov a tak si bude dovoľovať aj na policajta! zvlášť pri politike úbohého fialenka a žltomodrých handrách vycapených na každom rohu!
TVL slovenskej poskok Ruska tu bude mektat o národu posranců 😂 Vy jste posraný z Rusáků tak, že jim raději lezete do prdele 😂 My Ukrajincům pomáháme. Vy víte hovno co je pomoc. Vždycky jste raději kolaborovali 😂
ty vole,cesky polda se posral jak Matysek ....vy ste jebnuti zebraci ? Tak vam treba svedi dosrani !
Tak jak nesnášim Ukrajince, tak ještě víc nesnášim namachrovaný fízly. Fízl se zachoval naprosto neprofesionálně, protože fízl má prakticky jenom dvě možnosti: buď člověk porušuje zákon, tak ho sebere, nebo zákon neporušuje a tak si ho fízl nevšímá. I kdyby mu ta banderovská mrdka nadávala nebo vyhrožovala smrtí, neopravňuje ho to k takovému jednání. A ještě byl tak pomalej, že na sebe nechal šáhnout, kdyby měl ukronácek kudlu, tak už jí má fízl pod žebrama...
Vyhrožování smrtí už je přes.
od nepaměti tady meleš hovna
Meli bychom se na to podivat objektivne. Chceme policajty, kteri nakracej k jakekoliv osobe a zacnou davat hlavicky ksiltem. Dle meho je takovej policajt zdrojem potencialni zbytecne eskalace. Takze nebezpecnej.
Jak jakýkoliv osobě?! Mluvíš jako kdyby to byla máma se dvěma dětma. Kurva prober se. Takovejhle zmrd na policajta nemá co sahat.
Tak to rozvinu. Jak by se tedy mel nazvat zakrok, ktery provedl? Ja jsem na videu videl policajta, ktery jde k fanouskovi, ktery stoji osamocene, bez nejakych prudkych pohybu, ktere by naznacovaly utok. Policajt k nemu pristupuje zpusobem, ktery muze byt spise nebezpecny pro nej samotneho. V teto vzdalenosti, kdyz se pohybuje takto pomalu, muze civil na nej jednoduse zautocit, coz se potvrdilo, kdyz mu celkem v beztresne sklopil stit. To neni o tom, zdali to je matka s dvema detma nebo rozjuchany ukacko. Policajt prokazal neprofesionalitu. Ale tvuj nazor ti brat nechci. Jen prezentuju svuj.
vidíš 10s videa a seš schopnej udělat psychologickej rozbor do třetího kolene. Nebuď trapnej.
A ty si videl vice?
Co takhle hodnotit to video od začátku? Fízl v první řadě nemá co komu dávat hlavičky. To, že na něj zmrd sáhnul, byl až následek fízlova neprofesionálního jednání...
sice ho jebl tím štítem ale tohle by si ten maník k policajtovi neměl dovolit
Fízl měl kliku, že byl maník malej zmrd a jenom mu sklopil hledí. Kdyby to byl velkej zmrd, tak okamžitě padne na zem, chytne se za hlavu, pak fízla připraví o práci a ještě na něm vysoudí bolestný. Bohužel taková je dnes doba...
Fizl prijel na masine?
A česka mužatka dosrata ... Co je to za chuntu ta česka svoloč
A ty seš co teplouši ? Nebo ti někdo ublížil chudáčku, že si tady musíš pobrečet ?
Fízl si začal sám, když do něj vrazil tím plexisklem z přilby. Je sice pravda, že mohl vybouchnout víc, ale pokud na takovou práci nemá psychicky, tak ať jde dělat něco jiného. Na druhou stranu v našem vzoru demokracie USA, kterým tak vroucně pořád lezeme do prdele, by se s ním fízlové vůbec nesrali a borec by ležel na zemi a na něm 3 fízlové. Takže asi tak.
smrt ukrajině
smrť tvojej matke