Feťák mlátící expřítelkyni

06. března

2. březen 2023, Londrina, Paraná, Brazílie: Zdrogovaný 31letý muž napadne surovým způsobem svou bývalou přítelkyni. Incident se odehrál na jedné z čerpacích stanic. Muž po slovním konfliktu nejříve ženu srazí ze židle a následně jí začne kopat do obličeje. Napadenou ženu zachránila trojice zaměstnanců pumpy, kteří muži zabránili v dalšímu útoku a zavolali policii. Po příjezdu policie byl muž agresivní i na policisty. Agresor byl nakonec v poutech převezen na služebnu a umístěn do cely. Momentálně čelí obvinění z pokusu o vraždu. 

1.6 /10

Kulich

Zhlédnuto: 4 179x Hodnocení: 1.6/10 Komentářů: 8 Kategorie: video

Značky: brazílie , bitka , napadení , zmrd , kopačka , agresor , oběť

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
A co ta baba co telefonovala na policii? Jestli vůbecAby to nebyl komplic toho feťáka! Vždyď kdyby ta ženská seděla jen malinko víc na pravo schytala by to od toho stolku!
Chudák pejsek. Má nemocnou pravou zadní packu a ještě se musí dívat na takové komiky.
  • LUF
  • 06.03.2023 20:05
Chová se jak rusák
Kdyby byla v kuchyni, nic se jí nestane. Hlavně z toho týpka udělala feťáka ona. Starej se o mě, všechno plať, buď v práci od nevidím do nevidím, ať se mám co nejlíp. Co pak takový člověk má dělat? Začne fetovat a mrdka dostane bomby. V pořádku.
To jsou tvoji kámoši, že je tak dobře znáš? Nebo z tebe jenom mluví komplexy z toho, že s tebou žádná ženská nechce být?
scéna jak z blbýho filmu, na co tam kurva všichni čekaj, až ten feťák nabere sílu, nebo až se polepší? Kurva lidi jsou fakt naivní kundy...
Ta si na tu kopačku sama počkala, krava.
minimálně měla 20s na to se sebrat a odejít kunda