Fire of Hatred

24. února

ÍRÁN: Fire of Hatred (Oheň nenávisti) je název kolekce snímků 56letého íránského fotografa Asghara Khamseha, který po několik let navštěvoval oběti útoků kyselinou. 

5.2 /10

košík

Zhlédnuto: 30 691x Hodnocení: 5.2/10 Komentářů: 67 Kategorie: galerie

Značky: zranění , útok , tělo , zmrd , muslimové , islám , popáleniny , fotografie , írán , znetvoření , kyselina , rozvod , kůže , chemikálie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zdá sa, že v moslimských štátoch žijú len dva, typy ľudí. Násilníci a ich obete.
napsal jsi to hezky. zdá se ... ale pravda to není
A co čekat jinýho, když jedinej zdroj informací pro něj představuje tahle stránka...
Lidi všeobecně rádi generalizují.
Ma máš za debila? Možno(!) na rozdiel od teba som v týchto krajinách bol a poznám priateľského ducha tých ľudí. Lenže vy jednookí medzi slepími neeokážete ani pochopiť kontext komentára. Tu fakt treba písať len a jedine polopatisticky.... "Jediný zdroj, tahle stránka", to ma fakt poser.
Ale no tak neber si to tak. Fakt ten komentář vyznívá dost blbě. Já taky v Nizozemsku makal s muslimama a nebyl žádnej problém. Úplně normálně se dalo s nima mluvit i o náboženství a to dokonce i kriticky. Záleží od člověka.
Práve na to narážam. Všade tu sústavne skreslujú realitu. Zo Slovenska len socky, z Brazílie a moslimských štátov len vraždy. Pestujem bonsaje a do všetkého čo som v začiatkoch potreboval vedieť ma zasvätil bonsajista z Brazílie, ktorého kanál som sledoval na YT. Vždy mi ochotne poradil. Prácu grafika ktorú vykonávam mi dohodil moslim ktorého poznám z Artstation.
Bez problémov tu môžme zverejniť galériu obetí európskych alkoholikov.
To neřeš, to jsou omezenci co nevytáhnou paty z rodné vesnice. Já si na to taky těžko zvykám a pořád žasnu jak můžou být někteří lidi tak jednoduší.
Tak to sorry, já to právě pochopil tak, že podle tebe co muslim, to násilník. Protože podle těchhle stránek to tak skutečně může vypadat...
Tiež sorry za moju jedovatú reakciu 😕
Já ji chápu, protože by mě taky štvalo, kdyby si o mě někdo myslel něco takového 🙂

Zobrazit celou diskuzi