Gay Pride v Londýně

10. července

ANGLIE: Dne 7. července 2018 proběhlo v Londýně každoroční setkání LGBT komunity, kterého se zúčastnilo asi 30 000 lidí ze 472 organizací. Dalších zhruba milion lidí to sledovalo jako diváci. Jedná se o jednu z největších setkání představitelů LGBT komunity na světě.

2.2 /10

košík

Zhlédnuto: 35 756x Hodnocení: 2.2/10 Komentářů: 136 Kategorie: galerie

Značky: anglie , velká británie , londýn , tranvestita , gay , homosexuál , lesbičky , buzny , průvod , transsexuál

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tvl a když maj ti arabáci střílet, tak tam nejsou, místo toho střílí do normálních lidí ...
Vezměte si slovo prdel. To je v českém nadávání chrám. Umísťujeme tam vše, co se nám nepodařilo. Posíláme tam nepohodlné lidi. Dokonce tam voláme v zoufalství o pomoc. Určitě znáte lidi, kteří bez vole nedají dohromady větu. A tou přemírou ztratilo nadávání smysl. Stalo se zvukem. Když dneska řeknete exkrement, lidi se pohoršeně otočí. Když řeknete hovno, ani se neotočí.
To že se banda lidí nestydí ukázat co jsou ( není jich tolik a není to nakažlivé , jak vám tvrdí parlamentní listy ) . Je na rozdíl od vás , anonymních honičů , odvaha. Jste zakomplexovaná děcka s názory Babiše a Zemana . 99% z vás , si tu léčí svoje mindráky , ale veřejně či otevřeně , nejste schopni ničeho. Vše má svůj důvod a to, i to proč jsou tak vymóděný .
A komu to ty zkurvené zvířata cpou? Ať si každý dělá co chce, ale tady ten extravagantní přístup je k blití, špína a odpad!!!
Hezky. Pridal by som sa medzi nich.
Buzno
Nadherni a uvedomeli ludia
cim viac ciernych buzerantov tym lepsie
Západní hodnoty.... já bych to střílel jak cikány na hranicích.
Pekne pokope tolko odpadu jeden kobercový nálet aj dva aby sa to vyčistilo 💥
Tak tak, jedna bombička Sarinu a je to 🙂
A to jsou jako buzejanti ?
Tak za 5-10 let bude Pedofil Pride, Zoofil Pride, prostě každej úchyl na světě co by měl bejt v krimiále nebo na špagátě bude řvát, že chce práva a uznání!! Jednou podáš prst a sežerou tě i s botata!!
Homosexuál je úchyl ?????? Vrať se mezi nácky a nebo komanče čuráku , Blbost , narozdíl od homosexuality jde vyléčit , ale to by s tím museli začit tvoji rodiče. Nejsou bratr a sestra?? To je úchylnost !!!!!
toto je podla teba zbierka/ ukážka homosexualov? Tých čo milujú jeden druhého a chcú mať spoločnú rodinu a vychovávať deti? Toto na tých fotkách je len zbierka obyčajných úchylov všetkého druhu.