Glastonbury 2019

05. července

Festival Glastonbury je největší a jeden z nejdůležitějších hudebních festivalů na světě. Hostí proslulé světové hudebníky a kapely, koná se každý rok v anglickém městě Pilton a to již od roku 1970. Glastonbury se řadí mezi multižánrové festivaly (Rock, Indie rock, Dance, World music, Elektronická hudba, Reggae, Folk), prostor je ponechán i divadlu, tanci a kabaretu.

Vznik festivalu ovlivnila éra hippies, první ročník se konal pod názvem Pilton Festival a navštívilo jej 1500 účastníků. Od té doby se festival vypracoval na jednu z nejdůležitějších hudebních akci léta, vystoupili zde např. Led Zeppelin, Oasis, Coldplay, Paul McCartney, David Bowie, New Order, The Smiths, The Cure, Lou Reed, Beastie Boys, Bruce Springsteen nebo U2. Jedinými českými zástupci na tomto festivalu byli v roce 2007 Gipsy.cz a v roce 2016 Mydy Rabycad. 

6.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 19 718x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 38 Kategorie: galerie

Značky: anglie , zábava , festival , drogy , alkohol , nej , lidé , galerie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Co jen může člověka motivovat, aby se stal fetackou mrdkou? Nepochopim.
zdechni zmrde
predsa fet 😃
tohle muže fakt napsat jen dement co nic nikdy nezkusil a jeho život je jen o pivu a kořalce a řízkach a ponožkach v sandalech ty vole
Ty xindle. Já mám dvě děti. Odpovednost. Pivo nepiju. Alkohol nepiju. Nikdy. Na Silvestra colu. Celý život. Tak mi tu neplkej o koralce fetacka mrdko.
Od začátku je nám všem jasný že si divnej 😃
Krása života spočívá v jinakosti. Nechceš přeci být ve stádu násosků a pupkáčů českého národa.
Těšim se na The Cure letos na Colours 👍
Tak to rozhodně, a já jsem za to rád. Kdyby se tyhle festivaly líbily každému, ztratilo by to smysl, protože už teď jsou ty nejlepší beznadějně přeplněné. Jo a ne každý se tam jezdí sject nebo vožrat, věř tomu nebo ne ale někteří tam vážně jezdí kvůli hudbě a skvělým zážitkům.
ja hlavně nechapu proč hned fetacka mrdka, chapu heroinboys na ulici co si jedou do žíl dobroty, stohle bych řekl fetacka mrdka a odpad společnosti, ale i podle obrazku člověk pochopí že i když si tam lidi sjedou něco dobrýho od extaze až po lsd tak se baví je všechno v pořádku, a pak se po festivalu vrátí ke svým rodinam/DĚTEM a zpět do normálního života a nesockují
Celou tuhle chatru hazim do jednoho pytle. I s nasoskama.

Zobrazit celou diskuzi