Holky v silonkách #22

12. dubna
5.3 /10

košík

Zhlédnuto: 24 724x Hodnocení: 5.3/10 Komentářů: 40 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , selfie , krása , nohy , silonky , podpatky , self-shot , amatérka , modelka , podvazky , foot fetish , foot fetiš

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
💦Od všech bych si nechal strčit jejich nohy až do krku.💦
Borci nemel by nekdo video s 45?
#90 - https://twitter.com/carrielachance
  • SWIS
  • 14.04.2020 11:53
tak se jdu pověnovat mému svrbínkovi
92 mam v pratelich na fb 🐼
By mne zajímalo, kolik z žen doopravdy chce emancipaci, aby na ně chlapi nekoukali jen jako na kus masa atd. Protože těch kurviček, co se dobrovolně vystavují jsou mraky 🤑
Zlatokopky si pod pojmem emancipace představují volný neomezený přístup ke kontu svého sponzora a čas trávený v buticích, nákupácích, wellnes centrech a na zahraničních dovolených v exotice nebo luxusních resortech ,každé 2-3 roky nové auto aspoň za mega. Když to dostanou, klidně jim jako jejich partner můžete dát při neposlušnosti přes držku, pořád se vás budou držet.
Tak to dík za info, co nedělat. Protože aby se mne drželo něco takovýho bych fakt nechtěl.
Bohužel problém je, že každá čubka bez výjimky je na prachy a v podstatě kurva. Rozdíl je jen v ceně a formě. Na jedné straně jsou ty v privátech a bordelech, na druhé pak zdánlivě běžné holky, které jak vycítí prachy a ochotu chlapa cálovat, tak hned chtějí vztah, vdávat se a děti. Ty jsou koneckonců zaručená pojistka formou alimentů na chlapovy prachy, i kdyby pak chlap poslal ženskou do háje.
Paradox pak je, že u kurvy z privátu či bordelu víš, co čekat, kolik to bude stát a co za to dostaneš. To u běžných holek nevíš nikdy a často se pak chlap po letech nestačí divit, co si to uvázal na krk. Mé řešení je zásadně se neženit, klíčové je nenechat se vmanipulovat do děcka (to je pak chlap v prdeli). Najdu si čubku, chvíli to s ní táhnu, užívám si a jak to začne být vážné nebo nastanou kecy o svatbě, rodině, pošlu ji dál do oběhu a nahradím jinou.
19, i 31, 66, 78, 93
Nevkus=Rusko
65 - není to Nelča?
je 🎱
69😍
wau, jj, tu jsem nějak přeskočil