Hurikán Irma #2

13. září

Hurikán Irma je aktivní tropická cyklóna a čtvrtý hurikán atlantické hurikánové sezóny roku 2017. Tento hurikán je považován za jeden z největších hurikánů v historii přírodních katastrof. Evakuováno bylo přes 7 milonů lidí. Síla větru přesahovala 250 km/h. Vlny tsunami díky síly větru dosahovaly až 8 metrů..

Jedná se o devátou pojmenovanou bouři, čtvrtý hurikán a druhý hurikán kategorie 3 a výše pro atlantickou hurikánovou sezónu 2017. Bouře se zformovala 30. srpna 2017 nedaleko souostroví Kapverd ve východní části Atlantského oceánu. Následujícího dne Irma zesílila a zamířila směrem ke Karibiku. 4. září 2017 Irma dosáhla síly hurikánu čtvrté kategorie a následujícího dne páté kategorie.Díky své síle je Irma jeden z nejsilnějších hurikánů v historii Atlantského oceánu.

Irma má na svědomí 55 obětí, 24 na Malých Antilách, 10 na Kubě, 3 v Portoriku, 1 na Haitách a 17 v USA.

9.2 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 16 376x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 28 Kategorie: galerie

Značky: usa , florida , lidé , povodeň , počasí , galerie , hurikán

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ať je to tam rozsápe všechny. I do toho nejmenšího hajzla !!!
Smrt USA. Ať pojdou ty kurvy agresivní. Poslední válku co měli doma. ,,Sever proti jihu''. Jinak ty kurvy americké mohou za 98 % válek ve světě. Opakuji. SMRT USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USA nebyla nikdy ani na vteřinu v mírovém stavu. Způsobili svou politickou, zpravodajskou, tajnou či vojensou aktivitou rozvrat a válku ve více zemích, mají na svědomí více mrtvých, než kolik jich stihla Evropa za celou svou historii... a to mě sakra náskok.
ano ano.
Načítá to jak s ISDN, pěkně ste to dojebali tím prodejem 😎
Všude se píše jen o IRMĚ a USA ale o Jihu Asie(Indie, Nepál, Bangladéš ) už ne, přitom je tam v píči 40 milionu lidí, tisíce mrtvých a další budou jen přibývat, mrtvé není kam pohřbívat tak je pouští po vodě, není co jíst a pít, zvěř je mrtvá a bude se šířit infekce... kolik z vás o tom četlo?
Škoda že to nejde naprogramovat na Africu, aspoň by nebrečel i že nemají vodu
škoda že ne na česko to by bylo o několik zkurvysynu úchylných míň
Aspoň by bylo po takových jako jsi ty.
škoda že něco takového není i v evropě
Divím se, že v Americe není víc mrtvých. Zaznamenali jste tu kauzu, kdy lidi na Floridě STŘÍLELI z pušek proti Irmě a chtěli ji tím zastavit? https://www.yahoo.com/amphtml/news/florida-gun-owners-encouraged-apos-213111921.html Fakt nevím, co si o nich už myslet.
Oni si určitě pomysleli: "máme málo nábojů."
Tak USA je na tom s inteligencí hodně.... když pomineme jejich soudní kauzy etc, tak je to hodně vidět na škole jako takové. Syn mého dobrého kamaráda není z těch chytřejších, je na gymplu a propadal. Jel na dva roky do USA, kde v odpovídající místní škole strávil dva ročníky. Nejen, že byl premiantem, ale údajně tak dobře matiku na jeho úrovni málokdo zvládne. Poslední ročník měl dodělat v ČR. Propadl téměř ze všech předmětů.
č.20 - to vypadá, jako kdyby to vypláchlo přilehlej prasečák...
už dávno si tam měli stavět pancéřované hausboty 🐊
  • Kim
  • 14.09.2017 07:44
Chtel bych vsem Irmam ke svatku zahrat pisnicku od Dalibora Jandy "Hurikan" a poprat jim zdravi a silu ...