Isle of Man TT z jiného pohledu

03. dubna

Richard "Milky" Quayle na motocyklu Honda CBR1000RR-R Fireblade SP předvádí jízdu na trati nejbrutálnějšího motocyklového závodu na světě Isle of Man TT (Tourist Trophy races).

7.4 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 121x Hodnocení: 7.4/10 Komentářů: 17 Kategorie: motorky

Značky: motorkář , isle of man , motorka , supersport ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
a jelikož na Manu neplatí rychlostní lilmity, můžete tam takhle jezdit každej den za provozu ! 😆
Tohle je rekreační tréninková jízda. Nic šíleného na TT trati bez provozu. Efekt možná umocňuje UW kamera. Ti nejlepší to v závodě jezdí za cca 17-18 minut. Aktuální rekord na litru 16:42.778 a na šestce 17:31.328.
Projel to 80 a video je jen zrychlené...
katastrofa ty reklamy a vyskakovací okna😡😡
Katastrofa jsou hlupáci jako ty, kteří si s tím neumí poradit
o ničem, čekal jsem že sebou jebne o strom,sloup a ono nic 😕
skočí mu tam srnka a je na sračky debil 😆
tak tohle bych nedal ani postavanim pri trati 😃
Kdo jste tu motorkář...jak velkej skill tohle je a jakej na to musí bejt člověk magor? Páč z pohledu nemotorkáře na tohle nemůžeš být uplně normální 😃
Motorkářská událost se 110letou tradicí si průměrně vyžádá dva lidské životy ročně.
Jsem motorkar, ale jezdim piano. Popravde rychlosti pres 200 uz me nelakaji, ale tohle cista magorina tenhle zavod. Absolutne nechapu, ze to ti borci jezdi.
Mam na masinach najeto ctvtr mega. A tohle je proste magorina. Staci, aby vbehla do cesty kocka. Ostatne z Manu je fura videi, jak si zavodnici udelali letecky den. Dokonce i s kvety, na hrobe.
To musíš na tý mašině KOKOTE jezdit vedne vnoci.
Suline, ja jsem zacal na fichtlovi v patnacti a neni mi ani dvacet, ani tricet, ani ctyricet, ani padesat... rikam, 250 tisic na masinach mam najeto. Zdokumentovano. Taky jsem kurva objel kus sveta. Afriku, byl jsem v Mongolsku, projel Jizni Ameriku. Evropu od Nord capu po Kalabrii, atd.
Z mého pohledu (motorkáře) je to pro jezdce s tímhle skillem úplný relax. Žádné ostré brzdy ani výjezdy a v zatáčkách se fakt nenadře. Vlastně do nich ani moc nejde 🙂. Tohle je pro něj pohodová poznávací jízda. To, že rovinky jede 250+ nic neznamená. Při závodě se jede jiné tempo.