Italský chovatel slepic

20. března

ITÁLIE: 38letý Massimo Rapella odkoupil dvouhektarový kus alpského lesa a volně v něm chová 2100 slepic. Každé ráno nasbírá v lese okolo 1300 vajec. Čím jsou ale slepice šťastnější, tím méně snáší. To Rapellovi nevadí, protože se nesnaží maximalizovat produkci, ale jde mu jen o co nejlepší vajíčka. 

9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 30 140x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 83 Kategorie: příroda

Značky: zvíře , slepice , drubež , itálie , les , evropa , farmář , chovatel , vajíčko

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tam bych chtěl být kohout 😃
Kupuje hospodář nového kohouta. Prodavač mu říká: "Pozor,je to strašný nenasyta!" Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát. Ráno vyjde ven a kouká. Všechny slepice naprosto sedřený a kohout přešlapuje mlsně kolem plotu. Hospodář mu povídá: "Kohoutku, šetři se praskne ti srdíčko a bude s tebou konec!"
Druhý den vstane, vyjde ven a kouká: slepice , kachny i husy jsou úplně k smrti unavený "Kohoutku, šetři se..." Třetí den vyjde ven a vidí, že i veverky mají dost a kohoutek leží u plotu, nožky nahoře, nehýbe se a nad ním už krouží supi. Přistoupí k němu a se slzou v oku povídá:
"Vidíš, kohoutku, nešetřil jsi se a jak to dopadlo!" Kohoutek otevře očičko a povídá: "Jestli mi vyplašíš ty supy, tak ošukám TEBE!!!!!!"

Zobrazit celou diskuzi