Jailbait Girls #12

07. března

Něco na počest úspěchu dokumentárního snímku V síti

9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 119 767x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 84 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , krása , teen , teenager , mládež , lolita , jailbait , školačka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tema zrusena pico xDD
Když jsem viděl jeden rozhovor s Terezou Těžkou A.K.A jedna s představitelek dokumentu, naložil bych jí nehorázně. Vím jsem zmrd, ale i když vypadá tak jak vypadá, je jí přes 20. K těmhle galerkám, holky se chtějí líbit a možná, že jim to děvkaření kouká z očí, pak se, ale nesmějí divit, když se někde probudí a zjistí, že už nejsou panny, však jejich problém.
Všechny jsou sice pěkný, ale nějak mě tyhle týnky vůbec neberou. Snad na pár výjimek, co vypadají dospěleji. Ale beru, že místní osazenstvo, co je zhruba kolem 17-22 let, bude honit i nad vyvinutou třináctkou. Popravdě mi některý fotky přijdou i trochu ujetý pedofilním směrem.
Je to jenom soubor náhodnejch fotek na netu, jsou tam dost velký věkový rozdíly, pár jich tam je vážně jak nevyvinutý třináctky, ale zbytek vypadá na 15 a pár mohlo být klidně i 20.
ještě voňavý, nejetý 👍
Nenech se zmást, většina i v tomhle věku už má něco odmrdáno.
Není to už pedofílie? Vy nuly.
26, ta vypadá, že to potřebuje 2x denně a 3x v noci jak má mrdavý voči 😃
V tomhle věku kvantita převažuje nad kvalitou, holky se hledají, teprve s postupujícím věkem začne převažovat kvalita nad kvantitou a začnou si topořádně užívat.
Z těchhle galerek jsem míval radost. Ve čtvrtek se mi ale narodila dcera a už z nich mám starost.
vítej v klubu 😥 😂🍻
radost se vrati v okamziku kdy ti zacne domu tahat takovyhle kamosky
Loni má dobrá kámoška s výhodami musela nečekaně na týden do nemocnice a jelikož příbuzenstvo má až na Moravě, musel jsem se těch pár dní postarat o její 15letou dceru, která si navíc na víkend v pozvala kámošku. Byl to očistec a těžká zkouška sebeovládání. Že se přede mnou promenádovaly jen v tangách a tričkách nahoře bez, bylo to nejmenší, jen vidina kerdinálního průseru mě držela na uzdě a i tak ještě teď z toho mám občas divoké sny.
A to nemluvím o spikleneckém pomrkávání dcerunky, když k nim jdu na návštěvu 😕
Kardinální průser by to byl, kdyby jim bylo 14😀, takto bys v nejhorším přišel o výhody kamarádky, ale měl bys na oplátku výhody dcery 😂, ale cením, musel to být boj.. svině jedny
A už plazej jazýček pro dávku mrdky 😃 ajajaj, aneb co se v mládí načíš tvl...
jednou budou stat u plotny s gulášem a dítětem v ruce 😂😁😂
To určitě. Tohle je opak rodinného typu. Podle mě skončí pod mostem po předávkování heroinem.
Jestli je to z USA, tak jim může být kolem 17.