Karma pro zloděje #57 - Nepovedená krádež motocyklu

24. května

21. květen 2023, La Reja, Buenos Aires, Argentina: Policista v civilu jel na motocyklu se svou přítelkyní, když je zastavili dva zloději na motorce. Policista po zastavení předstíral, že se motocyklu vzdává, načež vytáhl zbraň a střelil zloděje do lopatky, kyčle a do nohy. Postřelený zloděj na místě zemřel. Druhý zloděj z místa činu ujel na svém motocyklu. Policista byl zatčen a obviněn z trestného činu prostého zabití střelnou zbraní, protože u pachatele nebyla nalezena žádná střelná zbraň, pouze dvě svařené trubky spojené černou lepicí páskou, které vypadaly jako brokovnice. Vyšetřování stále pokračuje.

9.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 561x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 9 Kategorie: video

Značky: smrt , zloděj , policie , pokus , policista , zastřelení , karma , zloději , motorkáři , pokus o loupež

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kolikrát jsou tady videa, že někdo přenechá motorku a zloděj ho stejně zastřelí, takže policista v civilu preventivně zastřelil zloděje.
vytáhl zbraň a pachatele střelil do lopatky, kyčle a do nohy, přičemž na místě zemřel -------- Takže policista postřelil zloděje a přitom zemřel.
Opraveno 😉
Ty politici tam jsou stejný kundy jako u nás. Místo aby tady za to dostal odměnu a doživotní rentu tak jej budou soudit že zbavil svět jednoho grázla.
Problém dle mého názoru bude, že střelil nějakýho VIP hajzla, co byl povoláním syn svého otce.
pekne ho dostal, odzadu, kde ho nemohol vidieť čo robí a tri včeličky zabzučali..., zlodej s privarenými trubkami naďabil na nesprávnu obeť!
Ty máš určitě v rodině maďary co tupá fašounská píčo 😆👏
pojebaný kokot protektorátny, lízač nacistov a banderovcov zober konečne do ruky samopal a choď už konečne skapať na ukruinu! Arťomovsk si zmeškal kokot lenivý, ale môžeš zájsť trebárs do Časov Jaru, rád si pozriem zábery, ako ti ruský granát rozjebáva ksicht!!!
  • 13
  • 24.05.2023 10:49
naprosto v poradku, frajer nekradl omylem a svarit si trubky do jakoby brokovnice asi taky neudelal omylem kdyz mu spadli katata, za me jasny, mel bych v ty prdeli delat soudce.