Krásky ze světa #31 - míšenky

02. srpna
8.8 /10

košík

Zhlédnuto: 42 027x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 61 Kategorie: galerie

Značky: holky , mix , instagram , selfie , krása , svět , self-shot , amatérka , afrika , modelka , lidé , asie , evropa

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Přiznejme si, že to jsou (až na pár procent výjimek) parádní čubky. Jak to není moc černé nebo to nemá moc šikmé oči, tak proč ne.
Kámoška s výhodami se kdysi v Anglii zapletla s Arabášem, má teď 16letou dceru, která se sice po jedné špatné zkušenosti s klukem začala lesbit, ale když jsem u nich, je to taková bezelstná princezna, co si mi klidně vleze v kraťáskách a tričku na klín nebo sedí naproti mě s roztaženýma nohama, takže asi není daleko doba, že jí z toho lesbení začnu léčit :-)))))
Jdi do toho. Mladá bude hloupá kurva po mamince a pokud od mala navštěvuje otce, tak už bude vědět co má dělat.
Otce nezná, nikdo ho neviděla, ani její máti, tehdy odjela z Anglie krátce po porodu, už se k nim fotřík nezná, jen od jeho advokáta přijdou jednou za rok anglickým soudem určené alíky pěkný balík liber, přesnou výši nevím, ale vzhledem k tomu, že kámoška je za vodou a jen jako bokovku podniká, jde o sedmicifernou částku. Arabáš byl nějaký vyšší manažer. Alíky bude platit ještě 5 let, pak ale utrum.
no a pak si mladou můžeš vydržovat ty !😉

Zobrazit celou diskuzi