Krásky ze světa #6 - Natalia Wasiluk

05. dubna

Fotografie 19leté Natalie Wasiluk, která žije v polském městě Zgorzelec. Chodila na gympl do Německa, známou se stala díky svému blogu a na Instagramu ji sleduje skoro 200 tisíc lidí.

 

btw: Hoši, jestli vás zajímá jestli umí uvařit svíčkovou/guláš (nejzkurvenější rádoby vtipná otazka všech dob) a nebo vypočítat plochu pravoúhlého trojúhelníku, jehož přepona se rovná 10 a těžnice k přeponě se rovná 6,  tak jste tu omylem. O tomhle tenhle seriál není. Pokud je podle vás hnusná a nikdy byste do ní svého nepoužívaného smradlavého šuldu nestrčili, tak to beru. Ale jiné kokotiny neřešme, jen obal.

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 44 236x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 142 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , instagram , selfie , krása , amatérka , polsko , natalia wasiluk

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Kdyz si vezmu treba foto c. 14 a odmyslim si to namalovany oboci, rtenku a stinovaci mejkap, zustane tuctova ruska holka, s jejich typickym bramborovym nosem. Ja vidim jen obyc holku v 1000 a jednom baleni.
... a pak se podivam na 59, trochu srovnam s tim, co tak běžně vidim když vylezu ven a vim, že nemáš tak docela pravdu. Že občas vypadá jak karikatura sebe sama je holt úděl holek, co chtějí vypadat co možná nejlíp.
59 je jen nasvicena tak, aby bylo potlaceno co nema bejt tak evidentni. Nemusis byt profi fotograf, aby sis toho vsim...
Jo, zřejmě máš recht. Stejně bych si ale s dovolením stál za svym, zas takovej obyč to imo neni, ale je fakt, že je na dost fotkách zmalovaná až zbytečně brutálně. Docela by bylo dobrý vidět, jak vypadá po ránu. Ošatko, dej adresu!
Taky mi přijde, že takovejch holek je plnej instagram. V tomhle ohledu za mě taky celkem tuctovka.

Zobrazit celou diskuzi