Kytara s otočným krkem

14. dubna

Muzikant Charles Berthoud hraje na elektrickou baskytaru s otočným krkem, kterou vytvořil youtuber a inženýr Mattias Krantz. Krantz přišel na nápad vytvořit tuto zábavnou kytaru po zhlédnutí dokumentu o Beatles, kde Magic Alex (Alexis Brandas) dal Johnu Lennonovi kytaru s oboustranným krkem (elektrickým a basovým). Kytara bohužel nebyla funkční. Myšlenkou této kytary je umožnit hudebníkovi rychlou změnu nástroje otočením krku. Systém otáčení se aktivuje pedálem, který umožňuje přepnutí z jednoho "nástroje" na druhý během několika sekund. Na rozdíl od předchozích prototypů je tato kytara plně funkční.

9.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 068x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 16 Kategorie: technika

Značky: hudebník , vynález , hudebníci , hudební nástroj , kytara

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Není lepší si zašukat?
A už si šukal? On je známej i orgasmus z hudby. Může být emocionální i fyzickej. Je známá i zpěvačka, která se na pódiu buď udělala, nebo počůrala. Znáš jí ty blbečku? Neznáš viď? ......... ty znáš jen svojí pravačku. Ubožáku Jinak ten týpek z videa dobře válí.
Souhlasím, že válí a ano, vím, že lidé dokážou dosáhnout orgazmus z čehokoliv. Není důvod být hned agresivní, impertinentní a urážet. Vím, že na tuto stránku lezou imbecilové, ale v komentářich se dá pičovat i jinak a dělat z lidí čuráky i v dobrým duchu a s humorem. Tak do které skupiny se chceš zařadit?
Vrať ty barvy jak byly, tohle je buzerantský... To se fak tnedá... Obsah k hovnu a teď ještě uděláš tohle? Fakt dement..
Když jsme vymalovaili náš barák, tak jedinej kdo měl připomínky k barvám, a že tam nebude bydlet, tak byli jen dvě buzny z 1. patra. Neznám žádnýho chlapa co není píča, co by řešil nějaký barvy, a ještě na nějakým blbým webu.
Žiješ v baráku s buznama? Proč nemáš svůj barák? Víš co Sašo? Jdi do prdele...
:-)) Hele, já mám baráky dva. Ale oba jsou na vesnici a já nejsem vesnickej typ. To radši budu bydlet v bytovým domě z mnoha důvodů který ti nebudu vysvětlovat. Každopádně ti vysmahli asi čtvrt roku po tom vymalování na tmavě žlutou, tak nevím jestli to bylo tím, že se jim ty barvy eklovali nebo něčím jiným, každopádně je to nejmíň 4 roky 🙂 Ale pobavil jsi.
Tak hlavně že jsou pryč 🙂
obojstranný hajzel by bol zaujímavejší.....
Jednodušší řešení: Dvoukrká kytara, na jakou hrál např. Jimmi Page
Asi bude hodne zajimavy tam dlachnit nejakej sirsi barre.
A basáci nebudou mít co žrát...
Berthoud je neskutečnej machr na basu, jedinej "youtuber" který fakt sleduju.
a taky by se to dalo použít jako rotační kulomet
Nebo narvat do prdele i se strunama. Jak když vykvete růže.
A je to tady 👌