Lobov vs. Knight (bez rukavic)

09. dubna

USA:  Rus Artem Lobov (s vousy) a Američan Jason Knight si to rozdali bez rukavic v rámci turnaje Bare Knuckle FC 5 (pro oba to byla premiéra). Po pěti kolech vyhrál první jmenovaný zápasník. Lidé kolem MMA řeší, zda je tohle ještě sport.

První tento turnaj se uskutečnil v červnu 2018 a od té doby si získal velkou popularitu.

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 25 087x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 52 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , zranění , tvrdost , boxer , mma , zápasník , smíšená bojová umění , rukavice , bojovník , debut , premiéra

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • lrrr
  • 09.04.2019 18:52
Na výstrahu bych zavřel všechny, co s tím mají co společného včetně diváků - těm alespoň po měsíci, aby si uvědomili, že to není normální. Jinak se nám brzy bude stávat, že se nám někdo blízký nevrátí domů, protože narazí na podobného magora...
Kolik tvých blízkých leze do ringu? A kolik z ních by do toho šlo bez rukavic? Asi tak. Chtěli to, tak si to dali. A od toho, aby se kluci vrátili domů je tam rozhodčí.
a ja bych te na vystrahu pripoutal jak v mechanickym pomeranci a poustel ti bareknuckle a mma nez by ses vratil ke svym prirozenym pudum a zaclo se ti to libit....takhle se totiz brzy muze stat, ze pri tvem emo zachvatu ti zalezou kulky do podbrisku a taky uz se nemusi vratit domu!!
Ty myslíš, že tahle individua včetně diváků potom nechodí po ulici, kde jsou i normální lidé? No podle toho, jak píšeš, tak jednoduše nemyslíš. Ale neboj, i pro takové, jako jsi ty nebo exekkkutor, je ve společnosti místo - třeba sbírání odpadků po ulicích, práce s lidskými i zvířecimi exkrementy,... je toho víc.
vážně tvrdíš, že "přirozeně" se to má člověku líbit? 😃 😃 😃 řečnická ....
Hodnocení blbečka, kterej nikdy nebyl ani na jediném tréninku bojového umění a neví, že drtivá většina z těch lidí, co se tomu věnují, si naopak dává bacha, protože ví co umí. Zkus si to, pokud jsi normální, tak z tréninku budeš odcházet tak klidnej jako nikdy. Ono to totiž není o tom naučit se bouchat a jít někoho zabít. To si možná myslí jen retardi tady na NDR.
Já se věnuji bojovým sportům vč. mma od malička. Několik krát jsem byl v konfliktní situaci, kterou jsem nevyvolal. Pokaždé jsem se omouvil a vyhnul násilí. Protože vím, že jsem mohl dotyčnému vážně ublížit. Jsi prostě hloupý a nevíš, o čem mluvíš.

Zobrazit celou diskuzi