Macháček na Dakaru

14. ledna

SAÚDSKÁ ARÁBIE: Záznam z buggyny Can-Am, kterou na letošní Rallye Dakar řídí 63letý český závodník Josef Macháček z týmu Buggyra Racing.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 21 366x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 44 Kategorie: sport

Značky: dashcam , česká republika , saudská arábie , dakar , rallye , závod , závodní speciál , závodník , poušť , písek

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tohle je prostě masakr! Už od malička sleduji Dakar, co Dakar. Jak se tam vůbec může člověk dostat aby mohl jezdit? 🙂
SHIT! 😃 https://www.redbull.com/cz-cs/vypocitali-jsme-kolik-stoji-rally-dakar
  • RUL
  • 14.01.2021 06:30
Převážně jde o rodinný byznys a nebo přes velkou známost. Osobně jsem zkusil zajít za Lopraisem, jestli nepotřebují někoho do administrativy, životopis si sice vzal, ale jen se pousmál, tím úsměvem mi vlastně vše vysvětlil.
Hele to je všude, kde jsou prachy a komunita kde je pár lidí a dost peněz.
musíš mít neomezený přístup k penězům 😉
Tak to neni zas tolik. Cekal bych vice. Ale je fakt, ze ti k tomu pak jeste chybi nejaky to jezditko za par mio.
jezdit s rohlíkama je mnohem užitečnější
Tak jde o to, jakou kategorii a v jaké kvalitě. Pořízení profi čtyřkolka či motorka tě vyjde na 3/4 míče, sbs kategorie tak dva míče a auta 7-8 mega. Kaminon netušim, ale ten asi ještě víc. Pak stačí přihlásit se do nějakých soutěží typu Maroko, Mongolsko, Rusko... A když budeš mít výsledky, můžeš se přihlásit i na Dakar. Co stojí startovné netušim, ale sebou bereš prakticky druhý náhradní stroj, nějaký doprovod a mechaniky (podle kategorie).
Nejlevnjší máš MALE MOTO, což máš defacto 750k za 450ku motorku a pak 1mil+ za startovné + náhradní díly a ostatní výdaje. Jinak MALE MOTO jsou největší frajeři. Nejedou TOP pozice, ale mají jen jednu bednu s věcmi co jim vozí na náklaďáku a když se dotáhnou do Bivaku tak místo odpočinku jdou dělat servis a nikdo jim nesmí pomoct....

Zobrazit celou diskuzi