Matka zastřelená před dětmi

20. února

4.února 2021, Nevada, USA: 33letá Sage Crawford byla zastřelena v Alta Sierra poté, co nožem zaútočila na policejního důstojníka. 

Krátce po 13:00 obdržela kancelář šerifova zprávu o ozbrojené ženě, která kráčela uprostřed ulice se svými dvěma malými dětmi. Na místo dorazili jako první důstojníci Caleb Toderean (4,5 roku ve službě) a Matthew Harrison (4 roky ve službě). Po jejich příjezdu se Sage okamžitě rozrušila a vytáhla nůž. Policisté se opakovaně snažili situaci uklidnit, ale neúspěšně. Řvala na ně, aby se drželi dál od jejích dětí. "Nemáš žádné potíže ani nic podobného ... nebudu se dotýkat tvých dětí, ale potřebuji, abys odložila nůž," odpovídal jí Toderean. Harrison ji zkusil zpacifikovat taserem, ale Sage si toho všimla a zaútočila, na což Toderean reagoval ostrou střelbou. Na místě ji poskytli první pomoc a do 4 minut dorazila sanitka, Sage ale následně zemřela v nemocnici.

Probíhá vyšetřování, které podle všeho určí, že střelba byla oprávněná. S tím nesouhlasí její rodina a lidé z komunity.

8.6 /10

košík

Zhlédnuto: 40 930x Hodnocení: 8.6/10 Komentářů: 167 Kategorie: video

Značky: usa , smrt , policie , zásah , dashcam , akce , taser , policista , útok , zastřelení , sebeobrana , matka , děti , dítě , nevada , nůž

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
1. Postup policajtů v naprostem pořádku. 2. Pro děti celoživotní trauma. 3. Matka evidentně zapomněla vzít dávku (narušená nebo feťačka). 4. 🤔 Ten polda v druhém voze měl roušku a blbě se mu dýchalo nebo ho situace vzrušila?

Zobrazit celou diskuzi