Mini Cheetah

05. března

Mini robot, který byl vytvořen na univerzitě MIT (Massachusetts Institute of Technology). Je prvním čtyřnohým robotem, který umí udělat backflip. Při váze pouhých 20 liber (cca 9kg) se může ohýbat a široce otáčet nohama, může také klusat na nerovném terénu přibližně dvakrát rychleji než je rychlost běžného člověka.

9.7 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 20 464x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 52 Kategorie: technika

Značky: usa , nápad , zajímavost , skákání , vývoj , představení , robot , běh , univerzita

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Bože, to je zase sračka, to nemohou zamakat na normálně vypadajícím cyborgovi, který by sám učil svou umělou inteligenci? To musí pořád vymýšlet skákající osly?
Ty demente, víš jak je tohle promakaný? Nejsmutnější na tom je, že podobný sračky vždycky melou ti, kteří nerozumí ani tranzistoru...
"Deep learning" google it.
Promakaný jo? Tak to raději zalez zpátky hrát pralesní ligu, tam s tím skákajícím oslem budeš v první pětce. Můžeš mu dělat i poradce, těch pár úkonů co dělá, možná zvládneš i Ty.
Když je to taková sračka, tak proč sem nedáš video nějakýho lepšího robota? Ne, nesnaž se, já vím, že nic lepšího v komerční sféře v současnosti není. Různé armádní projekty jsou jiná věc, ale od těch video seženeš dost těžko...
co tenhle https://www.youtube.com/watch?v=HgV7-MJwUBw
Ok, chápu...

Zobrazit celou diskuzi