Miss Rouška (SK)

02. května

Češky jsem musel kvůli vašim krásným komentářům o kurvách smazat. Slovenky se o tom snad tak lehce nedozví...

5.5 /10

košík

Zhlédnuto: 38 071x Hodnocení: 5.5/10 Komentářů: 121 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , selfie , krása , self-shot , amatérka , slovensko , miss , evropa , oči , epidemie , koronavirus , rouška

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
O tyhle piráti ani nezavadí, proto sem tahaj barevný obludy.
Víte, že se dopouštíte protiprávního jednání? Laskavě toho zanechte.
nebo co ty vole? 🤣
My si tykáme? Já jsem na rozdíl od vás vzdělaný a s rasistickými komentáři dělám na internetu běžně krátký proces - nahlásím provozovateli a orgánům činným v trestním řízení.
Ty jseš dobrej píčus.
My víme že si uvědomělý udavač jako tvoji rudí soukmenovci z partaje.
Bacha, přišel osvícený přinašeč té jediné správné pravdy a názoru. Potírač svobody.
hej sorry kámo, ale jestli píšeš, jak moc si vzdělaný, tak si pro příště nastuduj rozdíl mezi: ,, vás a Vás". Nehorázně si pak sám sereš do huby, troubo.... 🤣🤦
Níže nabádáš k porušování vládního nařízení ohledně nošení roušek, které slouží kako ochrana veřejného zdraví, a tady chceš někoho udávat?
Rozdíl mezi "Vás" a "vás" znám poměrně dobře. Protože se nejedná o písemnou či formální komunikaci (e-mail atd.), volím variantu s malým v. Představa některých lidí, že toto zájmeno se píše s velkým "v" automaticky, je k vaší smůle mylná. Vůbec mě ale nepřekvapuje, že zrovna takovouto elementární znalost musím vysvětlvoat na tomto pokleslém serveru.
JDI ZPÁTKY MÁMĚ DO KUNDY TY VYMLETÁ SRAČKO HOVEN
A přivedl sis klikací kamarády. Kdo tě platí? Hrajete si na hlídače, ale jste horší, než komunističtí domovní důvěrníci. Od komunistů se moc nelišíte, ti taky hlídali, co kdo řekne a kdo v průvodu projevuje málo nadšení. Tohle je typická msta zakomplexovaných, šikanovaných jedinců, zákeřně, skrytě, pod záštitou "všeobecného dobra". To taky komunisti dělali.
A vůbec - co ti je do toho? Psal o pirátech, to jsou námořní lupiči. Takže žádnýho protiprávního jednání se nedopustil. O České pirátské straně, jejíž logo máš v avataru, tu nepadlo ani slovo, první provokačku jsi tu vypustil ty. Díky tobě a podobným už jim to v příštích volbách nehodím, začínám se za to stydět, že jsem to udělal. Děláš ČPS akorát medvědí službu.
Mohu se optat, jakého protiprávního jednání se tam dopouští? barevná obluda je drak z pohádky.. Bonzáky nesnášim!

Zobrazit celou diskuzi