Most ve Vietnamu (foto + video)

31. července

VIETNAM: Nově otevřený most Golden Bridge, který leží ve výšce 1 400 metrů nad mořem na kopci Ba Na Hills v Danangu. Design 150 metrů dlouhého mostu pochází z dílny firmy TA Landscape Architecture. Celá stavba trvala asi rok. 

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 19 139x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 37 Kategorie: galerie

Značky: zajímavost , vietnam , stavba , most , asie , architekt

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Novej most a už jim po tom roste mech...
Novej most a už jim po tom roste mech...
Šó pryty
No a zaplatili sme ho my
Ta hudba tam hraje aj když to člověk prochází nebo jak?
Do piče... teď jsem se odtamtud vrátil, tohle jsem nějak minul...
tak na to tady všichni makaj
A pražáci, kteří ani neprojebou bez průseru tunel skrz kopec na Vietnam koukají jak na pralesní zemi plnou lidožroutů.
Neskutečný. Za rok? U nás by to trvalo minimálně dvacet let a po třech by se rozpadl a po pěti by se zjistilo, že to byl finanční podvod. Skvělá stavba
Je to hezký a postavili to rychle to jo, ale ani ty tři roky to nevydrží. Jinak, že se tu staví vše tisíc let a pak to stojí za píču se nemůžete divit. Majitel firmy spolčený se zadavatelem najme partu cikánů, nebo Ukrajinců aby nemusel platit moc. K tomu projektanta, obvykle také kamaráda. A ultra předraženou zakázku pak dělají lidé, které by jste nezaměstnali ani na vrátnici. Pak ještě ušetřit na materiálu a je vyděláno. A takhle se dnes staví vše.
bych s těmi soudy počkal, až ten můstek přežije dalších 5 let. když se podíváš zblízka na kvalitu zpracování (to zábradlí dělal někdo snad ožralej), tak je to typický příklad sice rychlých a levných, nicméně nijak kvalitních asijských výrobků. tyto moderní stavby jsou na fotkách hodně efektní, wau efekt zaručen, nicméně pak to člověk vidí live a první ho napadne spíš wtf, toto je ono?
hmm pěkný:-)