Mrtví vojáci (WW2)

15. září

Záběry pořízené v roce 1944 někde ve Francii. Má jít o německé vojáky, jejichž autobus zasáhla bomba Spojenců. 

8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 29 604x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 102 Kategorie: historie

Značky: mrtvola , smrt , německo , voják , válka , francie , 2.světová válka , autobus , retro , 40.léta , evropa , spojenci , bombardování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
A ja myslel, ze natacet nehody a podobne je znak poslednich par let. A ono uz to tu je 80let 🙂
mrtvej němec - dobrej němec, to platilo tehdy a platí to i dnes a bude to platit i zítra. Nejkrásnější německá věta zní: "Ich sterbe..."
old
  • Bulb
  • 16.09.2020 08:37
no jo, tak se něco nepovedlo... Nedělal bych hned z toho druhou světovou.
konečně někdo kdo netočí na výšku
Nemám rád buzny a lesby
tak tihle už za osvobozeni demokracie EU v Praze nebojovaly...
Fake, ww2 bola čiernobiela
nebyla, už začátkem 30 let byla barevna kinematografie... jako dukaz barevne videa Adolfa Hitlera... nebo Michovskeho pivneho puču...
To jsou kolorizovaný záběry ty kriple
to uz i tehdy hrozilo, ze pri cestovani mhd neco chytnes...
Samozrejme je to fake😉 nemecti vojaci tam byt nemohli, protoze 2. svetova valka nikdy nebyla! Je to vsechno vymysl, propaganda zidovskych petro slovensko-arabskych jesteru, kteri vlastni po staleti vsechny media a jen vas oblbuji! Jejich letadla uz tisic let, ano tisic let pousteji na vas vsechny chem trails aby vam vymyli hlavy a vy kupovali jejich vyrobky.
Nekolik rodin (Rockefellerovi, Kennedyovi, Horvathovi a Ficovi) vlastni 97% svetoveho majetku. Jste jen jejich loutky. To same pristani na mesici nebylo, Tupac zije, covid19 mel byt puvodne zombie virus ale nepovedl se a na slovensku neprcaji barany, neprcaji vubec.
Proste lide tam rostou ve vode jako rasy, proto se take rika rostes jako z vody. Je jen jedina cesta, musime si zvolit Tomia jako premiera, ten sice tento slovensko arabsky zkorumpovany zlorad neznici, ale aspon se k nemu mozna budeme moct pridat!!!
Buď tak dobrý a nevysádzaj lieky, kým ti to nedovolí doktor.
Dobře ty! S tebou bych chtěl mít dvoudomek. 😃
Myslel jsi dvojdomek. Ze ano.
dvojdomky take neexistuji, je to halucinace co mate z psylocibinu ktery je v coca cole. ve skutecnosti se nevedomky delite o dum s jinou rodinou, a ani jedna o tom nevi. To je zase nastroj vlady jak vylepsovat statistiky o bydleni a predstirani toho ze je bytovy fond dostacujici. Ve skutecnosti je domu mene a mene😔
ty domky umiraj na Covid nebod nenosi hadr po babičce na dršce a muži neprdi jen ženský a podle toho se i rozdelujou a t vá mama byla židle a tata bagr který taky neexistuje a obloha je fialova a slunce hnedeba všichni jsme z ešusu ... vid 2774 blok C Psychiatrie Bulovka narozen v Praze že ?
akorat se to vsechno stalo v pbracenem casovem sledu