Nehoda italského závodníka

02. června

Jezdec Michele Pirra a jeho pád ve druhém tréninku MotoGP, kdy se Ital prolétl (v rychlosti cca 350km/h) vzduchem a po dopadu na zem bylo vidět, že je v bezvědomí. Vzhledem k tomu, že byl Michele Pirro nějakou dobu v bezvědomí, byl tam náraz do hlavy plus vykloubené pravé rameno, stráví italský závodník noc v nemocnici a pokud nebudou žádné komplikace nebude ani důvod, aby tam zůstal déle..

9.8 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 35 938x Hodnocení: 9.8/10 Komentářů: 113 Kategorie: sport

Značky: rychlost , nehoda , motocykl , let , překvapení , zranění , závod , závodník , motogp

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Pre môj fanklub - Terazkytrolls, tuna konkétne pre KokotzHor(Otvor), SralPes(SturmHess), HovienZdroj(Tarzanboy), DebilJižOdMládí(Devil of Ramadi), ChumajKokot (ohmygod), KokotBezmozog (Can/´t stump the Prorok) Naše spoločné motto znie : Ať mne nenávidí, jen když se mne bojí.“ 👍 👍 👍 Vždy to tak bolo, je a bude, že podlé slizké patkane mali hrôzu zo silného jedinca, z autority, z prirodzeného vodcu!
Nenávist ke Slovákům nikdo necítí, jen z vás máme prdel, no
Tak kolik si jich už dneska vyzval na fight ty bouchackl
No jo vlastně
Čauky osho404. To si tu vždy písal, ale sám si sa toho nikdy nepridržiaval.
krysy už sou tady, je jich plno všady! krysy už sou tady, je jich plno všady!
u kanálu stál a pořád ládoval, ládoval, ty svý hořkosti
Oceňuji, že jsem na prvním místě. 😊 ale Ty opravdu nejsi autorita 😂 a už vůbec ne vůdce. 😂 spíš škůdce 😂
si zkurvená rakovina tady toho webu a stejně zkurvenej potrat v běžným životě, posraná pištící krysa
Doufám, že za tento příspěvek dostaneš alespoň 10 zelených palečků :fu: protože jsi si je zasloužil 😂
když trollíš a bleješ hovna, tak nebreč když dostaneš přes prsty, jen sráč to nepřijme
Já tu někde brečim? 😘
Jak dlouho ti vydzi radost z toho, zes podle IP adres zjistli muj stary ucet? Asi jsi kvuli tomu musel vykourit bekomu z NDR, vid 🙂 Je mi to uplne u zadku, jen jsi vic a vic smesny 🙂 Moje nova prezdivka je takovy navod i pro tebe
musim si pustit Tatrmana jak si ctu ten tvuj koment 😄
On je strašně naivní. Jeho sebedůvěra ho jednou zničí. Z mýho arzenalu, který mám běžně při sobě, by stačil karambit, abych ho podřízl jako podsvinče. Takže pane majore, jedna dobrá rada, nikdy nechoď do souboje, který nemůžeš vyhrát.
Tatrman tatrman, pecka 😄
Ty měj hlavně při sobě vždy zákonnýho zástupce, víš že za tebe má pořád zodpovědnost.
Teď jsi mě dostal. Skoro nemám slov. Ale aspoň umíš psát česky, narozdíl od těch kuřbuřtů tady, Slováků a jejich análolízačů. Zřejmě nemáš v hlavě tak nasráno.
Mýliš sa, však ja som podpísal GDPR!!! 😉 Však nič sa nerobí, prosím ťa, zochab to tak. Viacero ľudí tu má viacej profilov ( SERAK-popokatepetl atď)). Nech sa bavia.
Nechaj to tak? Ty jediný tady tapetuješ jako vocas, mě je to celkem u prdele:-) Ale chápu, že ten svůj slovenskej mindrák nějak ventilovat musíš
Jsi jen obyčejný zkurvený slovensky nacek jehož matku prcali ukropáči střídavě prdel-díra, dokud neměla báchor.
Ty a Ti tvoji ukropáčtí bratři jste jen jeden velkej evropskej ksindl zkurvenej. Dneska jsem si přečetl pěkný věci, co udělali tvoji kamaráti tomu filipíncovi co Vám tak šel zachraňovat tu vaši ekonomiku plnou zmrdu. Naházet vás do řeky! Terezky a tvoje matka diky přirozené autoritě měla decko v 14 proc?
ty šašo, ty nemas ani obciansky preukaz a nie este zbran 😄
teba nasli v popelnici a beries si jeho mamu do huby, ty hajzlik nedonoseny
Verfluchte Hunde! Měl bys vědět,že týpek za profilem olivetti je po fotříkovi Slovák a po matce Rusín.Jeho fotřík byl ve Zvoleně stíhanej za pedofilii na slovenskejch dětech. S rodinou utekli na Ukrajinu pod ochranu stoupenců Bandera. Ale někdo je napráskal a Slovensko požádalo vo jejich vydání. Všechny prachy dávaj za to,že je Banderovci na tý Ukrajině zatím držíProto tady to hovno olivetti pičuje do slováků, má totiž vod nich s jeho pedofilním fotrem po piči!
Větší srandu než z tebe mám z tvejch podkuřovačů jako je chovanec, ripper a martin.. rodiny takovejch dementů měly vychcípat za války v dobytčácích
Kolka cigánům dneska držela tvoje zhulená matka? Poznals ji vůbec, jak měla uplně celou držku zcákanou cigánskou mrdkou? Ty si zase u ní klečel a brečel, zmrde jeden, že už takle nechceš žít, viď?! Tak se konečně podřízni zmrde.
Tebe se boji pouze barani v okoli
Rodiny maly pozdochýnať v dobytčiakoch za války? Takéto zlé veci ty tu píšeš, chlapče? Hanbi sa! Tvoj dedo pritom za války zahynul v Trezínskej pevnosti! Strašné! Spitý spadol zo strážnej veže.
Mýlíš se soudruhu. Karambit díky svému zahnutí a kvalitnímu ostří proniká tkáněmi velmi snadno, využíván proto rybáři k vykuchání ryb v Indonésii a na Filipínách, tam našel své místo v jejich bojových stylech (pentjak silat, kali). Trénoval jsem mnoho těchto stylů, se zbraní i bez ní, a na karambit nedám dopustit. Další jeho výhoda, není vůbec vidět. Ale to nejdůležitější ze všeho je..... mít ho vždy při sobě!
obávám se, že on je trénovaný tak maximálně v natrhávání prdelí
  • eufa
  • 03.06.2018 21:23
Ty jsi leda tak idiot s prirozenym sklonem k mrdani ovci, ale autorita a vudce fakt ne. Chod se odjebat zpatky do te vasi kokotske republiky a nevysirej tady slusny lidi.
Skoro jsi se trefil s tou Moravou. 💯
Jste kokoti afektovani a nejste vubec vtipni a bez vkusu. No slovaci no.
si syn Slováka a Rusínky, skrývajících se na Ukrajině u banderovců před postihem slovenský policie za organizovanou pedofili, si uplně v prdeli, fotr pude sedět a ty zdechneš žalem v děcáku, doma na Slovensku
ty si další další krysa, co vylezla z hromady sajrajtu, tvl. krysy už sou tady je jich plno všady, krysy už sou tady je jich plno všady! Bude už potřeba použít jed na krysy!
To ti ta babicka hovorila, ze na podlych Slovakov treba karambit ?
Hanbíš sa písať tieto trápne úbohé sprostoty z tvojho pôvodného účtu, zrobil si hrdinsky nový?!
Zato tvoje matka kriplorodička co rodí takový křivý zmrdy vykroucený, protože v těhotenství dávala za fet všem špínám s HIV. Hned tě od tý kundy museli vzít, protože tě začala prodávat cikánům jako novorozence a trhali ti střeva. Ale v ústavu to pro tebe nebylo o nic lepší. Začal si tě tam podávat vychovatel a později si z tebe udělali cikáni svojí kurvu. Přeju ti aby si pomalu chcípal na AIDS a hnisavejma bolákama po celém těle
Kdyby jsi radeji tu svoji predstavivost uplatnoval ve vase etniku v bananistanu bylo by lepšie nebo jak to tam v te vasi hatmatilce povedate.
na tvý foteři už zase rajtujou cigáni? foteř řve jak se jí cigánský knaci tlačí do kundy a ty nemůžeš zase spát. S plyšákem a s mečíkem pláčeš za zástěnou ze špinavýho prostěradla. Skonči to, stejně si s jen zbytečněj zmrd a nic než zbytečnej zmrd z tebe nebude. podřízni se potrate. podřízni se,nebuď zesranej , nebolí to
tvl. olivetti(KýblSmetí) píše = potkan vystrčil halvu z kanalizační šachty!
Normálně bych tě poslal za fotrem a matkou , aby tě přemrdali a možná bych ti pak i odpustil, ale u tebe už to NEPUJDE, TY HAJZLE JEDEN !!!
Ty jeden SracíPse, tebe by měli zavřít do toho dobytčáku a vozit tě do konce tvojeho všivýho života po všech slovenských tratích, bez jídla a vody a při průjezdu stanicí Poprad i bez topení, hajzle jeden !!!
Tady je zase nablito..na každé doméně stejné..Slováci brečí že se jim čeští nadsamci posmivaji..co takhle zkusit nějakou SK doménu bratia? Tam si třeba budete moc lízat koule jak moc jste dokonalí
Jsi jako Mirko Hýl-básník 😀
Ale ale copak se nám stalo, nějaké bebííí nebo ty jsi homosexuál?
A čím víc se snažil pomáhat Tím víc ten chudák škodil A když mu to někdo naznačil Tak hrách jen na zeď hodil A ještě jednu vlastnost měl Že byl splachovací Jedněmi dveřmi ho vykážou Už druhými se vrací ten Slušnočech co už tu zase zvrací
Chovanec ten zdejší starý panic jeho verše stojí za nic... třináctka za jménem znamená velikost pyje, z jeho komentářů tu kde kdo blije..
Pánové díky ...fakt díky ...nikdy sem se nepobavil tak jako teď 😄 vy jste jiní čůráci .....:D
tak tak, tohle uz je vazne diagnoza 😄
tak to mě poser, co ty si za sráče! zloděj křičí chyťte zloděje! pamatuju si, jak ses uplně celej poblil v jednom komentu v zimě, kdy ti i Burák musel napsal, abys to tady na chvíli vypustil, že už sou na tobě patrný rozsáhlý poškození osobnosti a vod tý doby ti byl upravenej nick na "SemVpičiDočista" pamatuješ, jaks tam blil o svý hluboký nenávisti ke Slovákům a další smradlavý hovna?
Lool vytáhni už jazyky řitě, a přestaň se chovat jako malý dítě
já chci bejt malý dítě a dostat se na jinej pavilón, ale nemůžu, sem už starej chovanec! potěšilo mě, jak ste se tady všichni blejáci hoven a štváči zesrali a kňučíte tady vaše nářky, když ste dostali stejnou měrou! ste jen močky a kundy zdechlý , o.k. SemVpičiDočista?!
a víš proč na dětský? protože tam je v kleci zavřenej ten zbytečnej zmrd SralPes, co má na helmě hákovej kříž a přitom se vždycky pochčije hrůzou z vlastního stínu! chci vidět a slyšet jak volá celý dny mámu, která je zhulená na pavilonu č.27
Musím objektivně přiznat, že pacienti nejsou jen mezi Slovákama.
Osho404, alias ŠašoNaprcany, mám ti tady vyhledat ty kilometry hoven cos tu vysral o prcání ovcí a beranů a dokonce si k tomu psal beee a meee!? a pak tu s tvojí smečkou debílků s uhrama na držce kňučíte a naříkáte , když dostatne ty samý hovna zpátky?! si normální ukňouranej sráč a choď do piče kundo zdechlá zkurvená
Jako český debil budeš ideální vůdce Slovenskýho národního obrození na NDR 🙂
Jako český debil budeš ideální vůdce Slovenskýho národního obrození na NDR 🙂
To bol odjeb, však ty zmrd skurvený! 👍 Si v piči! 👎 Ak ťa voľakto potrápi tak ako ty to robíš všetkým dookola po celý čas, žalostne plačeš ako decko!
Ahoj kamaráde! Dlouho jsem tě tady neviděl. Že tys byl v Košiským ZOO navštívit svou matku?
Nepláč ŠašoNaprcay, šak už ti bolo 13!
to nejde přečíst, zkus psát, až nebudeš ožralej
Povedz úprimne, tešil si sa na mňa?! Tešil, však! Tu ma máš! 😅
ano, těšil. Jsi můj nejoblíbenější kašpárek na NDR
Potlesk všetkým zúčastneným, s týmto vystúpením by ste mohli hrať v Národnom Divadle :smile 👏

Zobrazit celou diskuzi