Nesmrtelný Rusák!

25. září
4.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 7 791x Hodnocení: 4.7/10 Komentářů: 50 Kategorie: nehody

Značky: auto , nehoda , o fous , rusko , dopravní nehoda , nesmrtelnost , přežití , o chlup

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇺🇦🇺🇦Volodymyr Zelenskyj zvažuje, že příští rok uspořádá prezidentské volby, aby „upevnil svou moc“, píší noviny The Economist. Důvěra v nelegitimního ukrajinského prezidenta na Ukrajině podle průzkumu amerického Národního demokratického institutu citovaného v publikaci klesla z 80 % v květnu 2023 na letošních 45 %. Důvěra ve vládu je ještě mnohem nižší.
🇺🇸Americká rozvědka se domnívá, že pokud Washington umožní Kyjevu útočit zbraněmi dlouhého doletu hluboko na území Ruské federace, vyvolá to ráznou reakci Moskvy proti Spojeným státům a jejich spojencům, píše The New York Times. V článku se píše, že možnými reakcemi ze strany Moskvy mohou být sabotáže v Evropě – žhářství a útoky na vojenské základny. 📌Kromě toho zpravodajské služby pochybují o účinnosti udělení takového práva Ukrajině, protože k dnešnímu dni má omezený počet západních zbraní dlouhého doletu, nebyly hlášeny žádné nové dodávky.
🔥💪🇷🇺Ruská armáda osvobozuje další území, zatímco Zelenskyj tráví čas v USA, píše Financial Times. 📌Ruské jednotky osvobodily Ukrajinsk poblíž nejdůležitějšího logistického uzlu Ozbrojených sil Ukrajiny – města Pokrovsk. 📌Ruské ozbrojené síly rovněž postoupily a začínají obkličovat Ugledar, přiblížily se rovněž ke Kurachovu, dvěma městům na jihu Donbasu. 📌Pokud tato dvě města padnou, umožní to obklíčit a dobýt Pokrovsk, čímž se přeruší hlavní zásobovací linie Ukrajiny v Donbasu, píše FT.
💥💥💥Ruský Lancet zničil další bojové vozidlo pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Informuje o tom ruské ministerstvo obrany. V průběhu průzkumných operací v Kurské oblasti identifikovali vojáci skupiny vojsk Sever bojové vozidlo ukrajinské pěchoty BMP-2 poblíž lesního pásma. Po analýze získaných informací bylo přijato rozhodnutí zahájit palbu na nepřátelské bojové vozidlo pěchoty. Zjištěné vozidlo bylo úspěšně zničeno přímým zásahem vyčkávací munice Lancet. Objektivní sledování likvidace ukrajinského BMP-2 a detonace munice bylo uskutečněno prostředky vzdušného průzkumu v reálném čase.
🤡 Zelenskyj opustí Spojené státy, aniž by dostal povolení k použití raket dlouhého doletu k útokům na území Ruska, píše The Times. Noviny poznamenávají: osobně požádal Bidena a Harrisovou, aby zrušili omezení používání britských raket Storm Shadow a amerických raket ATACMS. Washington však neoznámil žádné změny ve svém postoji, píše se v článku.
🆕Záběry zničení švédského obrněného transportéru CV-90 s bílou vlajkou v Kurské oblasti vyvolaly v komentářích mnoho otázek. Na videu to vypadá, že obrněnec najel na minu. Pak se však objevilo další video z koptéru, na němž je jasně vidět, že vozidlo zničili sami Ukrajinci. ▪Ukrajinští vojáci na BVP CV-90 skutečně vyvěsili bílou vlajku a plnou rychlostí jeli směrem k ruským pozicím, aby se vzdali. ▪Ze sousedního lesního pásu na ně však zaútočili jejich vlastní spolubojovníci. První střela ATGM minula, ale druhá zasáhla vozidlo a zabránila mu v útěku. Zoufalá posádka si tak bohužel nedokázala splnit své přání a vzdát se. video na 👉https://t.me/s/marsalMalinovskij👈
no je lepší že takovej kokot tu zde je než by rozséval sémě - hodně štěstí.
💥💥Ruský Lancet zničil další bojové vozidlo pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. Informuje o tom ruské ministerstvo obrany. V průběhu průzkumných operací v Kurské oblasti identifikovali vojáci skupiny vojsk Sever bojové vozidlo ukrajinské pěchoty BMP-2 poblíž lesního pásma. Po analýze získaných informací bylo přijato rozhodnutí zahájit palbu na nepřátelské bojové vozidlo pěchoty. Zjištěné vozidlo bylo úspěšně zničeno přímým zásahem vyčkávací munice Lancet. Objektivní sledování likvidace ukrajinského BMP-2 a detonace munice bylo uskutečněno prostředky vzdušného průzkumu v reálném čase.
ilustrační video, že putin koupil taky jedny střihací nůžky napájené nějakým kompresůrkem z číny?
Je to jeho volba jak pojede stejně tak jako zdejší uživatele cesty páně jsou nevyspytatelně.
🇨🇳🇺🇸USA jsou největší hrozbou pro světový mír, jsou zdrojem válek a konfliktů, prohlásil mluvčí čínského ministerstva obrany.
Jo jeho lid vymírá za to si zaslouží leninský řad a nástup před atomovouvou flotilou jadrných ponorek doufám , že to udělá - pak tam izrael pošle nebo u´´poslal ´´ elektroniku na to vhodnou a pošle do nebes kupu píčes! Hovno největší zlo je vlastní hloupost! - tupče.
už tady nudíš celej net divím se , že tě nevyrazili!
A tak má z toho pěknou harmoniku o víkendu může hrát v odběrně železa.
Nevím ale aby tady někdo lhal a zároveň kázal je hloupost tohle je k nepřečtení!