Nevydařené wheelie na mašině

07. září
8.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 681x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 16 Kategorie: motorky

Značky: nehoda , motonehoda , fail , motorkář , motorka , wheelie ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Osobně jsem jel po zadním jen 2x kdysi na krosce a můžu zodpovědně prohlásit, že je to píčovina naprosto k hovnu, o ničem a nanic. Za její provádění na veřejných komunikacích bych nekompromisně sbíral natrvalo řidičáky, je to vůči ostatním nebezpečný hazard stejně jako jet se 3 promile.
Řidičáky se za to neberou, ale přestupek, kterej se pokutuje, to je. "Nezvládnutí stroje"
jdeš na něj moc vědecky
a ty osobně chceš, abychom byli jako stroje?
Být řidičem toho zasaženého vozu, okamžitě bych vyběhl toho kreténa pořádně rozkopat, že by se nezvedl.
Tohle by se v russku nestalo !!!! Je to zakázáno dekretem vydaným vůdcem !!!!
Vudce maji na UA, tam prezident od konce kvetna neni. Ten diktator, co to tam ted vede od desiti k peti, nebyl na toto funkcni obdobi nikym volen. To i ten Vovka ma papiry v cajku.
Lžeš tady jak správný russák víš to. Toto bylo negramotům jako ty už tisíckrát vysvětleno, ale je to marný, je to marný, je to marný. ❗Vůdce puťka to vidí. Moc se na tebe zlobí. ❗Už brzo dostaneš odměnu v podobě vypadnutí z okna ty neschopný kolaborante 👎🇷🇺💩
Co to meles? Neni co vysvetlovat, mandat Zelimu vysumel a dal neni co resit. Kdyby chtel, mohl volby vyhlasit. Dekretem to ale zrusil. Takze diktator, dal neni o cem diskutovat.
diktator diktuje, on jen poslouchá rozkazy a papouškuje narativy !
Diktuje pulce Evropy, ze mame napaplat prachy a zbrane. Diktator je nikym nevoleny vudce. Coz Zeli ted je.
Je to pravda, už 100x bylo retardům vysvětleno, že dle ukrajinské ústavy přebírá pravomoci prezidenta předseda parlamentu, pokud prezidentovi mandát skončí nebo není schopen vykonávat své funkce. Ale píčové budou dokolečka opakovat západní propagandu o tom, že v době války si s ústavou může každej vytřít řiť... A pokud nevěříš, tak se zeptej AI (google už je starej...)
Přísně vzato máš pravdu, je to diktátor, ale Joan asi chtěl jenom upozornit na fakt, že reálně ten šašek o ničem nerozhoduje. Sice diktuje, ale nejde to z jeho hlavy...
Jo, to je jasny, nezpochybnuju. Je to herec, za prachy zahraje cokoli.
Čůráci, budou furt ohrožovat ostatní v běžným provozu!
jov je lepší mít nehodu s tunou nejlíp proti sobě!