Nová FB stránka

07. dubna
Naše facebooková stránka s téměř 30 tisíci fanoušky a 6500 fotografiemi byla po cca 5 letech nenávratně zrušena. Vysvětlení uvnitř příspěvku. Novou stránku rozjíždíme ZDE, takže kdo má zájem, ať lajkne. Kdo ne, tomu budou rozkopány koule.
9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 48 580x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 142 Kategorie: galerie

Značky: skandál , zvěrstvo , peníze , facebook , šikana , korupce , cenzura

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Yngo
  • 01.05.2016 19:27
fb je píča stránka. Zrušil som si tam profil, lebo tam nebola nahota a bradavky.
Skrisa napsal... Masox napsal... Snažit se špatně vydělávat na netu je jedna věc. Přiznat to, brečet a manipulovat zbytek věrných uživatelů je věc druhá. smile Rozmělňovat obsah, když si tu polovina lidí stěžuje, že je tu málo nových příspěvků, to je skutečně brilantní nápad. Založte si ještě youtube kanál, twitter účet a můžete to tady zrušit rovnou smile. P.S. Když si dobře přečtete FB podmínky, tak stačí i nepřímá propagace těchto stránek a to samo stačí na opětovné zrušení. Tak se ptám: Opravdu? Opravdu se zase vydáte do dobrovolného područí těchto ovádů a budete tak ztrácet čas, který byste mohli věnovat těmto stránkám? 😉 Presne tak cece. Dost casto jsou tu prispevky typu, ze na tenhle web je prispevku malo, a pak je tu argumentace \'spartanDC\' co si stezuje, ze to neni easy ... tak si udelejte/customizujte jinej redakcni system! .. Ja facebook nemam, jsem v IT 18let .. kamaradu mam dost a nepotrebuji byt stredem pozornosti, abych nekomu fotil, co jsem zrovna vysral. Zkratka, vemte koule a rozum do hrsti a zamyslete se nad existenci tohodle webu, ktery je pro mne svym obsahem v top3 .. neposerte to, šulíni smile ----------- presne tak! Jebat facebook do prdele!
Jací agresoři ? 😃 pokud vím tak jsme na navratdoreality a ne na agresoři 😃
ohmygod napsal... tohle jsem tady uz jednou resil, takze pravdepodobne budes deges s nizkym sebevedomim co se chce tady honit.. tak Ti radsi doporucim, aby sis precetl jeste vicekrat co jsi napsal a pak bud chytrej, hnupe!
mam v pici nakej fakjubuk..nevedu
úplně vidím ty zakomplexovaný nerdy, jak dělají adminy na FB a mažou a BANují za podobné příspěvky a přitom si ho pod stolem natajnačku potahujou (fotky pochopitelně ještě před smáznutím přeposílají na svůj vlastní účet)
Gorglin napsal... Aspoň vidíte, jaká je FB sračka. Ani bych se neobtěžoval to znova zakladat. To ani nemusíš se obtěžovat, z FB nic nesmažeš. Cokoli si dam mrdl už je tam navždy... 🙂
Vím, že to PR asi moc neprospěje, ale co se na celej Facebook prostě vysrat? A nebo ve smluvenej den všichni nasdílíme nějakou pořádnou kozatou protest fotku 🙂 Co vy na to?
Jen aby to díky těm trollům nebyla marná práce pánové.... Po pěti letech mě takhle vystřelit na Mars,,,,to bych měl pěknýho zuřivce
take oplzlosti, fuj, zrusit aj NDR 😃