Nový nález mamuta v Jakutsku

02. srpna

Východní Sibiř, konkrétně Jakutsko, se stala dějištěm významného paleontologického objevu – mamuta jménem Yuka. Tento nález přinesl řadu kontroverzí a diskusí mezi vědci. Yuka je jedním z nejzachovalejších exemplářů mamutů, jehož tělo obsahuje nepoškozené tkáně a srst. Význam tohoto objevu spočívá v možnosti studia DNA a pochopení života těchto dávno vyhynulých tvorů. Zároveň se však objevily otázky ohledně etických aspektů a využití těchto nálezů v komerční sféře.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 283x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 30 Kategorie: video

Značky: sibiř , mamut , nález

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Okay
  • 03.08.2024 23:47
Trosku pohublej, ale dostane nejaky vitaminy a bude behat jako driv.
Hlavně by měl dávat bacha na amíky, jak ho najdou budou s nim chtít točit další díly doby ledový
A nebo Flinstouny.
dopiče myslel som periodicku tabulku Gagarina, sorry
ahoj, já bych stebou chtěl mít sex, bylo by možný se s tebou nějak domuvit
Neni problem, dohodneme sa, prid ku mne, byvam vo Svidniku pri ulici Sovietskych hrdinov, hned ako sa krizuje Pionierska ides dalej a na rozdmedzi ulic Kutuzovova a Gagarinova.
fajn, rusofilní komouše jebám nejraději
Počkaj počkaj, o tom nebola reč. Ja som myslel, že ti rozjebem dildom tvoj anál. O nijakom "jebám" z tvojej strany reč nebola, ty teplý chuj.
když budeš mít v prdeli didlo, tak kam ti ho mám strčit? se na tebe můžu vysrat, nikam nepojedu, si jeblý, prcej si s testosreonem
RuZko zase vede a Putin vyhraje
Co je na tom kontrovezrního? Aha, asi to že se zmrzlí mamuti nachazejí v rusku a ne v USA. Co si to ti komunisté dovolují...
Kto iny mohol ucinit taky vyznamny objav, ak nie Rusi. Prvy narod s umelou druzicou, prvy clovek na mesiaci, prva hypersonicka raketa... Veda v Rusku je uplne inde nez u nas. Preto si musime kompenzovat komplexy. Krajina laureatov nobelovych cien ozivi aj mamuta. My by sme z neho vedeli urobit tak vyvar z kosti k brynzovym haluskam alebo by ho testosteron osukal ako barana.
Pyčo teď nevim jestli si děláš prdel nebo jsi fakt takový kktko. Opěvovat rusy za to, že jim tam v bahně chcípnul mamut a nějaký vožralové ho našli, to je fakt kumšt zralej na nobelovku. Jinak rusko by byl fajn národ kdyby se nesral do všech svejch sousedů. No nic, těžko vám slovákům něco řikat.. Vždycky vás zblbne debil co má nejsladší řečičky a až po letech zjistíte, že jste ve stejný prdeli, ale ještě mnohem hloubš.
Evropa bude za pár let zaostalejší než Rusko, to je prostě fakt !, tihle Zelení Khmerové to dokážou, von Leyno řekla že neuhne , jen vyčkej času !
Američani se serou do všech, srali se i do Ukrajiny a je z toho válka. Vychod byl v pohodě dokud tam američani nezačli vyvážet svoje zajmy, al-kaida, taliban, Islámský stát, všechno vedlejší produkty amerických vyvozů demokracie. Chtejí se srat i do Iránu, chtejí byt všude kde nemají kontrolu.
Nebude.. I kdyby bylo, tak má ohromný demografický problém, kterej současná dementní válka ještě dalece umocnila.. Mají starou populaci a velmi nízkou porodnost. a na válku padlo cca 500.000 (mrtví a zranění) v produktivnim věku. Celá ta země je skvělá tak pro oligarchy, pro normální lidi je rusko past, ze který když maj rozum tak chtěj zdrhnout..
pár chytrých hlav se tam najde,zbytek národa jsou z 95% vymyté hlavy,mongoloidní debilové nebo totální alkoholici
Rusko kromě velkých měst je zaostalej středověk.Zaostaly Rusko evropu nepředběhne ani za 100 let vtipálku.
....No nic, těžko vám Čechům něco řikat.. Vždycky vás zblbne debil co má nejsladší řečičky a až po letech zjistíte, že jste ve stejný prdeli, ale ještě mnohem hloubš....Tak nejako? 🤭
S tým prvým človekom na mesiaci si to ale nemyslel vážne, že nie. Prvé pristátie aj s Lunochodom beriem.... 😉
Všude kde byly najebaní američani,tak tam byly i ti zkurvení rusáci.V 68 roce u nás se taky roztahovali,škoda že sem nevlítli amíci a nerozjebali tady ty zkurvené bolševické komouše,nemuseli jsme být 40 let pozpátku.
dopiče myslel som periodicku tabulku Gagarina, sorry
ahoj, já bych stebou chtěl mít sex, bylo by možný se s tebou nějak domuvit
ahoj, já bych stebou chtěl mít sex, bylo by možný se s tebou nějak domuvit
Jestli bude Evropa někdy zaostalejší než russko, tak to děti mých vnuků trápit nemusí.
paradny objav 👍👌 😎 len je veľká škoda že to objavili ty zasratý zaostalý primitívny rusáci 🤮👊 ta banda to neda do múzea alebo vedcom na vedecke učely ale predá to na čierny trh a bude s toho hovno.
su čurák, väčší, ako je ten nájdený mamut! ZMRD na entú a KOKOT!!!
pekne si sa predstavil vole 😃