O fous #366

25. srpna

SLOVENSKO: Řidička a její nebezpečný předjížděcí manévr.

4.1 /10

košík

Zhlédnuto: 21 119x Hodnocení: 4.1/10 Komentářů: 74 Kategorie: video

Značky: o fous , dashcam , nebezpečí , štěstí , slovensko , blbka , předjíždění , protisměr , řidička

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Píčo,ta pologramotná mindža snad v sobě měla liter borovej,škrábala se na kundě,protože jí čerstvě vyskočil opar na piči po jebačce s cigošema,na předním skle kýbl mrdky a ještě jí šlic přelizoval Dušanko Goga a Kamil a jako úplný bonus na konec měla right hand drive.Píčo.
to je kombinace, že by to nezvládla ani vyprávět
Tyhle nešvary se k nám tlačí z východu přes Slovensko a pak jezdí půl Evropy jako kokoti
Nechapu jak tohle vubec muze nekoho napadnout. Predjizdet do zatacky, predjizdet pred horizontem apod..
A proto by feministky chtějí zakázat kamiony.
myslite, ze se ten v tom bilym posral? 😄
Myslím, že se posrali oba.
Myslím že o příjem adrenalinu neměl nouzi 😄
Hlavně se co nejvíc na kamion lepit, abych viděl co největší piču, to je logika dosti řidiců. Pak musej takhle vyčumovat. Sebrat na místě řidičák
Přesně, a druhá polovina řidičů se v případě opačného chování nasere mezi tebe a kamion. (pochopitelně obě varianty nejsou správně)
Většina ženských nepatří za volant, já to říkám pořád. Nemají odhad, nepřemýšlí, nepředvídají, nemají potuchy o fyzikálních zákonech, ... Zbytečně to pak stojí životy...
A schodou okolností statistika mluví přesně naopak. Ženy vedou v nehodách typu "pomačkaný plech" z nepozornosti a neumětelství … zatímco chlapi jsou experti na fatálky z důvodu agresivní jízdy, nerespektování pravidel a všeumělství...
Ale no tak, ženský nemají takový % zastoupení jako chlapi. Tudíž ženských nejezdí tolik jako chlapů tím pádem mají méně fatálních nehod.
To jsi napsal nesmysl, co? 😃
Poměr pohlaví od 15 - 60 let je skoro přesně 50:50, na Slovensku i tady. S tím, že žen řídí méně bych ale asi souhlasil, i když data k tomu nemám. To, pravděpodobně s jejich pasivnějším přístupem k řízení vede k tomu, že mají méně nehod. Zatím jsem neviděl moc ženských, že by to kalily po městě 80 a po okrskách 120 (nic proti tomu, pokud není důvod jet pomaleji...). Možná častěji do něčeho drcnou při parkování, ale obvykle, když někde narazím na dementa, je to muž.
V tomto by som ti oponoval. Jazdím v BA a môžem z vlastnej skúsenosti potvrdiť, že ženské to v meste radi kalia aj 100vkou.
Pyčo věřím jenom statistice, kterou sem si sám zfalšoval. Práto proto, že jezdí jak píče, tak bourají všichni okolo nich, protože jezdit vokolo je vo život, tak se snaří co nejrychlej vypadnout a mít je daleko v zrcátku. Můžu potvrdit, že skutečně je to s bábama vokolo něco příšernýho. Já na rozdíl od idiotů mám odhad a nenechám se zrakvit, ostatní ne. Pomohlo by mít jako v civilizovanejch zemích tři pruhy na střídačku, ať je možno slepice a kamiony předjíždět.
Většina ženských nepatří za volant, já to říkám pořád. Nemají odhad, nepřemýšlí, nepředvídají, nemají potuchy o fyzikálních zákonech, ... Zbytečně to pak stojí životy...
asi jí hrál v rádiu Billy Idol- Rebel Yell 😄
Nebudem si lhat ze tahle pisen muže spolecne s By the way od RHCP za nejvic hazardni jizdy...
Naprostá demence, nemohla vidět absolutně nic, když neviděla auto tak blízko. Brr doufám, že to nikdy na cestě nepotkám. Zatím vídám takové jen v mém směru a modlím se ať jim v protisměru nic nejede. Nebo ať tam jede kamion.