Ohňostroje z celého světa

07. ledna

Mix fotografií, na kterém jsou zachyceny ohňostroje z oslav nového roku 2019.

5.9 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 6 604x Hodnocení: 5.9/10 Komentářů: 23 Kategorie: galerie

Značky: mix , oslava , pyrotechnika , svět , město , památka , ohňostroj , 2019

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Silvestr je věc celkově po všech stranách naprosto k hovnu . O debilním 3 měsíčním házení petard ani nemluvě.kdo nemá zvířata, nepochopí.
Zvířata mam a co... těch pár dní v roce snad přežijou, já zas šlapu do hoven po kokotích majitelích celej rok a nějak to přežít musim taky.
Je mi vždy líto hlavně volně žijících zvířat. Každý rok jich hromada skončí v záchraných stanicích a spousta jich nepřežije.
Názor klasického hňupa. pár dní ohlušujícího bouchání možná někomu přijde jako že zvířata přežijí ale opak je pravdou, stres, snaha uniknout ve tmě do bezpečí jsou hlavními příčinami zranění a smrti zvěře v přírodě. A tvrzení o hovnech je uplně mimo mísu, taky to přežijete když do něj šlápnete a zvíře nemůže za majitele prasete.
Přesně, lidi jsou akorát zkurveně přecitlivělí.. buzna je urážka, maso se žrát nemá, ohňostroj je špatně... Hlavně že jsi rád, že máš volno, debile, máš zůstat v práci, když je to po všech stranách k hovnu. Dělej ostatním poskoka, zatímco jiní lidé mají radost a chtějí se bavit.
Hmm, hrozně soucítim. Kolik volně žijící zvěře za rok po silnicích rozšmelcuje doprava, protože je to v ČR přemnožený jak potkani a každej svym autem večer tak trochu dělá nimroda a kolik jich zhyne za štyry dny v roce na rachejtle, ty hlavo? A kolik jich roztahají po polích kombajny při sklizni a jak do toho pasujou lesáci, co jim z domečků pravidelně dělají třísky? Tak hlavně, že ty ten hňup nejsi, ty debile, co pro strom nevidí les.
hlupákovi těžko něco vysvětlit...obzvláště tomu co neumí soucítit s nevinnou zvěří
tak ještě jednou, ty blbe. Kolik volně žijící zvěře za rok po silnicích rozšmelcuje doprava a kolik jich zhyne za štyry dny v roce na rachejtle? S timhle jdi fakt do prdele.
co to kurva furt srovnáváš? k čemu? jablka a hrušky. budem si tu psát kolik zvířat umře na silnicích kolik na jatkách kolik v lese atd ? co to má společného ? co tím chceš říct? jedinej blb jsi tu ty...
Když seš opravdu fakt tak natvrdlej, tak já ti tu pointu holt vykecam. Žvížátka jen tak mimoděk kvůli lidský činnosti umírají celej rok a néé jen na silvestra, kdy si na ně vzpomene zástup outlocitných plaček a kokotů tvýho ražení.
ale teď tu řešíme silvestr a ne ostatní dny. To by bylo na dlouho. Já na zvířátka myslím celý rok a snažím se jim pomáhat celý život. Jsem asi kokot podle tebe když mi na nich záleží. Pro mě je kokot ten co na ně sere nebo jim narušuje ten malý prostor co jim zbyl.
premnozeni jak potkani jsme tu my, ne zvirata
Hm, no, samozřejmě a je to od tebe hezký, že se snažíš pomáhat tolik, nicméně já jsem toho názoru, že řešit pár dní v roce je nesmysl, když jim životní prostor mizí nebo někdo narušuje denně, jak sám píšeš, novoroční oslavy jsou proti tomu prostě prd. S kokotama jen oplácim stejnou mincí, protože jak se do lesa, z lesa vlk.
udělám se vždy rád s holkama po webce na = = > www.showlive.cz 👍
Dřív mě to bralo, ale čim je člověk starší, tím víc si uvědomuje, co to dělá se psama a lidma, který to nesnesou, takže už si to nedokážu vychutnat, jak dřív.
  • Joan
  • 08.01.2019 02:43
a ty miliardy co to stojí !:-)
Chybí vám tam ten v Přešticích
Mám ráda červené ohňostroje. Připomínají mi rudou záři nad Kladnem.
Mám ráda červené ohňostroje. Připomínají mi rudou záři nad Kladnem.
Dokonce se tato metoda používá při výrobě. Takto se dá otevřít drtivá aby dveře lépe seděly. Většina aut.
Miluju Silvestr. Tu magickou noc, kdy se celý svět sjednotí a zažívá něco společně. Popíjí, oslavuje, háže za hlavu neúspěchy a průsery z uplynulého roku. No a 1. ledna to začne srát zase znovu 😄
Ctěl bych poznat někoho kdo háže za neůspěchy a průsery 😮