Parádní gól Jaromíra Jágra

12. dubna

Česká Republika: Při dnešním hokejovém utkání 7.kola baráže o extraligu předvedl legendární útočník Jaromír Jágr na ledě Chomutova parádní gól, když se v obranném pásmu ujal puku a navzdory tomu, že před ním byli tři hráči soupeře, dokázal mezi nimi projet a chladnokrevně zakončit. Kladno tak díky jeho dvou brankám vyhrálo 3:1 a přiblížilo se k návratu mezi extraligovou elitu.

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 29 333x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 79 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , talent , frajer , jaromír jágr , parádička , česká republika , umění , gól , bůh

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to se mu fakt povedlo, ale když ostatní hráče takhle posere 47 letej člověk tak je to ostuda. To je bez urážky na provaz!! A jen to je ukázka čskýho hokeje, kterej stojí posledních 10 let za hovno!! Doufám, že souhlasíte?
Nesouhlasím, ten 47 letý člověk je stále jeden z nejlepších hokejistů planety a ačkoliv to neplatí v jeho současném věku tak ty zkušenosti a jeho tělo mu stále bohate stačí i na dnešní extraligu, žádná ostuda pro tuhle soutěž.
47 let není zase tak vysokej věk, když nežereš sračky, nechlastáš a nefetuješ, můžeš se v dobrej kondici dožít mnohem víc. Koukni na jogíny v Indii, ti dělají ještě v 80 salta... Tím nechci Jardu shazovat, spíš se zastávám jeho protihráčů, kteří tudíž nemusí být zas takoví sráči. Zkušenosti jsou víc než fyzička...
ja mam 28 no kym cez noc pretrtkam cele stado na salasi rano sa citim na 70
To video si budou dokola pouštet nejen dotyční obránci, ale všichni obránci,aby zjistili kde se stala chyba. Rozhodně 68 podcenili. Podcenili, jeho rozjetých 100+kg a že jeho 1000x okoukanej "jednoručák" furt umí. Takže, souhlasím s tebou, že tyhle obránce posral. Nesouhlasím,že je to ukázka celého čs. hokeje, je to přeci jen jeden povedej gól v baráži.
Pičo je mi o trochu míň než Jágrovi, nechlastám, nekouřím a pičo rozpadám se, tuhle mě bolí, tuhle pícha, prostata už není co bejvávala.
Jsi jogín? Pokud ne, tak by se tím leccos vysvětlilo 🙂

Zobrazit celou diskuzi