Pařba v Cardiffu

18. listopadu

WALES: Polský fotograf a cestovatel Maciej Dakowicz, který má doktorát v oboru informatiky, vydal fotoknihu "Cardiff After Dark", což je série fotografií pořízených během víkendů v hlavním městě Walesu. Dakowicz tam fotil v letech 2005 až 2011 a jeho publikace se dostala do seznamu nejlepších knih roku 2012 časopisu TIME.

7.4 /10

košík

Zhlédnuto: 31 489x Hodnocení: 7.4/10 Komentářů: 67 Kategorie: galerie

Značky: párty , velká británie , alkohol , opilost , diskotéka , opilec , fotografie , wales , pařba , chlastání , noční klub , cardiff

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
hnusnej, odpornej zapadni konzum..neni divu ze tahle civilizace evropy je uplne v prdeli
Ale ta na obrázku 9. není zas tak škaredá.
No... neco jsem se na tech ulicich nakalil.. fakt to tam takhle vypada pokazdy kdyz se druhej den nepracuje.. a ty kosile kalhoty a hlavne boty maji skrz to ze do dost klubu te bez toho nepustej... na venek slusni ale o to vetsi prasata... 😄
Rozmazané noční fotky. To musel fotit nějakej šišlavej čurák z polska, ne? Proč raději nepostavil kamion na železniční přejezd a nečekal, co se stane? To je jediná věc, co ti šišlavý čuráci umí. No, i když to mnohdy dojebou.
To su zvierata, to su zvierata 😄 https://www.youtube.com/watch?v=QuXo0lN1lRM
Zajímavý je, že tam všichni chlapi nosej kožený boty. Nějaká místní tradiční móda asi.
Košile, rifle a kožené boty to je domorodý kroj těchto keltů. Obléká se tam tak 90 % chlapů a je jim úplně jedno, že vypadají jak stádo ovcí.
Uplne stejne jako kazdy vikend v CR.Banda ozralych tupych hovad.Hlavne ze se tady oslavuje borec co nadycha 8 promile nebo kolik toho ten dobytek mel a potom se tu vsichni muzou navztekat,kdyz ozraly debil prejede na prechodu nejake lidi.Tleskam lidske inteligenci.Jen tak dal lidska raso.
25, ta sedící na stole, super 🙂
za mě teda spíš 29, ta co jí ten chuj píše svý tel.číslo na nohu 😄
Tam už je to dlouho odpad a vypadá to tam jak v kontejneru 😉
10 to je Zuckertberg ne? 😄
JJJ po obrně