Parkour a Freerunning

21. ledna

Song:  Clarx - Bones [NCS Release]

5.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 10 841x Hodnocení: 5.6/10 Komentářů: 37 Kategorie: sport

Značky: rychlost , pov , risk , nebezpečí , kompilace , extrém , bolest , parkour , freerunning , výška , město

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Dony
  • 24.01.2020 14:02
😌
Pěkný ale když se nikdo nezabije tak je to nuda
Jseš už akorát moc rozmazlenej.
to je ale debilní hudba
ty prostory znám z Lídl letáku
majitel tech nemovitosti by mel mit pravo tenhle zbytecnej xindl strilet
jedno vím jistě,tahle kamera to snímá asi tak reálně jako když se díváš obráceně do dalekohledu 😤
ty voe, kdo k těm videím přidává takovou pahudbu, beze zvuku je to 100x lepší v tomto případě
A kolik už jich tam zdechlo?
Doufám že všichni. Jako gymnasti jsou to dobří, ale kurvit střechy a fasády na to je užije. Když by tam vylezl natřít babičce parapety a vyspárovat komín, tak by natahal matroš, zaposiloval si, byl užitečnej a ještě vydělal na fet. 😃
n8mare 2 hod radši bych viděl kompilačku, kde se u toho hošové rozmrdávaj Komplexy, komplexy, komplexy. Táto stránka na 90% nie je o drsných a vtipných komentároch, ale o sračkách od zakomplexovaných núl bez odvahy, vzdelania, rozhľadu a ambícií. Samozrejme, česť niektorým neuveriteľne skvelým borcom čo sem chodia.
Díky. 😄
tahle stránka JE o vtipných komentářích... akorát se sem občas dostane nějaký moralista a začne to všem kurvit. jestli si myslíš, že všichni musí obdivovat to co ty, tak bez "vzdelania, rozhľadu" seš tak akorát ty. btw. na tu kompilačku rozmrdávek bych se taky milerád podíval.
Děkuju, potěšil jsi mne. Netušil jsem, že jsem tak zde tak respektovaný.
Co to meleš za hovna?
Nič , nehnevaj sa, len prišlo ľahšie rozlúčiť sa s NDR po zlom.
Tak ono pod príspevkami s rozsekanými mŕtvolami nemôžeme čakať nejakú hlboko intelektuálnu diskusiu všakže? Ono je to o štruktúre obsahu a tým pádom o cieľovej skupine na akú je web zameraný. Však na to nemusíš reagovať, ja mám tiež napríklad svojich nazvem to obľúbených užívateľov, s ktorými rád podiskutujem a tí čo mi prídu trápni, tak tých príspevky ani nečítam. Urob to isté a bude to lepšie, nemusíš hneď odchádzať 😉.
Proboha ty moralisto, to k temhle webum patri, pokud jses triggernutej z toho, ze si prectes takovej komentar, tak ti doporucuji prejit na family friendly weby, tohle k tomu proste patri a velky procento lidi by sem nejspis prestalo chodit kdyby to tu nebylo.....Diskutovat muzes na novinkach, nebo na idnesu....Nevim jak by jsi to prezil na 4chanu, respektive na /pol/ 😀, nebo /b/.
Tvl Ti slofáci jsou fakt najebaní, tady brečí, že chtějí top uroveň debaty, na jutubu zase pod majkjepan litujou ukropa co dostal flastra, že si debil 3x nezapl pás. Kamaráde to jsou blitky, že opravdu nevím co se tam na východě děje. Že by je čaputica nakazila klimakteriem?
Samozřejmě největší primitivové a zakomplexovaní trapáci se hned ozývají 😒. Nikdo tady od toho nečeká debatu Menzy, ale zase pořád trapné infantilní píčoviny taky patří někde na základku.
Caputice je loutka na jevisti, vsechno ridi Soros a Rothschildove ze zadu ze stinu, tenhle mor se bohuzel pomalu dostava i sem, nedaji si pokoj dokud vsichni nebudou poslusni pesaci k nastoleni jejich ultimatniho New Word orderu....Jejich cilem je vymazat narodni hrdost a narodni rysy a zajistit tak podporu pro vytvoreni 1 statu
Samozřejmě jim to nepřeju, ale jednou to prostě nevyjde.