Pašeračka Terka

17. ledna

PÁKISTÁN: O 21leté Terezce Hlůškové z Uherského Hradiště, která pašovala 9 kg heroinu asi všichni víte. Ve videích od celníků na letišti v Lahore (nejstřeženější místo v zemi) mluví docela klidně, na fotkách se usmívá a podle toho byla možná na drogách nebo je prostě jen tak blbá. Tereza nepožádala o právní pomoc ČR, u soudu je v dobré náladě - může mít dokonce svůj iPhone 8 (obr. 14.), trestní řízení místo protidrogové centrály vede celní správa na základě starého zákona z roku 1969. Jeden pákistánský důstojník po výslechu řekl: "Nevěřím ji, je vycvičená!"

V tomhle videu česky prohlásí: "On mě zabije". Myslí tím asi svého pákistánského kámoše Tarika, který ji údajně kufr balil. Podle Terky mělo jít pouze o nějaké dárky. Ty však byly ukryty pod falešným dnem. Momentálně tvrdí, že šlo o stavební materiál (obr. 1. a 2.). V Pákistánu už probíhají razie a pátrání, protože Terka všechny, co znala, nabonzovala.

Terka nedodělala střední školu, měla problémy s docházkou, měla problémy v rodině a když odešla z práce (obr. 17), odletěla makat do belgických Antverp. Původně dělala au-pair, ale poté přešla na lukrativnější prostituci. Poté měla pouze fotit modeling v Pákistánu, ale podle informací šlo spíše o erotické masáže a bůhví co ještě. Údajně tam byla i na potratu, jelikož nevěděla s kým dítě čeká (udržovala poměr se 3 muži). Často také odlétala z Pákistánu do Irska. Vždy však vezla dva kufry a přiletěla jen s jedním. Nakecali ji. že vozí oblečení pro jiné modelky. Sama se prý v Pákistánu přiznala, že pašovala už 3x-4x. Má velmi dobrou kamarádku Simonu ( obr. 9. -13.), kterou kamarádi Terezy označují za původce její cesty do pákistánského vězení. Simona má bydliště na úřadě, je zatížena exekucemi, jezdí v bílém Audi TT Cabrio, ale užívá si luxusu. Terka také lákala k modelingu další holky (obr.24).

Terka měla ráda luxus, mobily, drahé věci a snadno vydělané peníze. Teď jí hrozí desítky let v pákistánském vězení.

8.1 /10

košík

Zhlédnuto: 108 056x Hodnocení: 8.1/10 Komentářů: 247 Kategorie: galerie

Značky: česká republika , blondýna , debilita , prostitutka , vězení , drogy , blbka , modelka , češka , pákistán , heroin , pašerák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ideální materiál na manželství 😄 Nejvíc mě ale rozsekala ta recenze na konci. Profesionální jak kdyby hodnotil auto 😄
Je několik specialzovanejch serverů, kde hodnotí šlápoty, vopravdu podrobný včetně jednotlivých praktit a jejich kvality ....
nornik.net, doporučuju se tam regnout... člověk pronikne do života "dolních deseti tisíc" 😄

Zobrazit celou diskuzi