Pašeračka Terka

17. ledna

PÁKISTÁN: O 21leté Terezce Hlůškové z Uherského Hradiště, která pašovala 9 kg heroinu asi všichni víte. Ve videích od celníků na letišti v Lahore (nejstřeženější místo v zemi) mluví docela klidně, na fotkách se usmívá a podle toho byla možná na drogách nebo je prostě jen tak blbá. Tereza nepožádala o právní pomoc ČR, u soudu je v dobré náladě - může mít dokonce svůj iPhone 8 (obr. 14.), trestní řízení místo protidrogové centrály vede celní správa na základě starého zákona z roku 1969. Jeden pákistánský důstojník po výslechu řekl: "Nevěřím ji, je vycvičená!"

V tomhle videu česky prohlásí: "On mě zabije". Myslí tím asi svého pákistánského kámoše Tarika, který ji údajně kufr balil. Podle Terky mělo jít pouze o nějaké dárky. Ty však byly ukryty pod falešným dnem. Momentálně tvrdí, že šlo o stavební materiál (obr. 1. a 2.). V Pákistánu už probíhají razie a pátrání, protože Terka všechny, co znala, nabonzovala.

Terka nedodělala střední školu, měla problémy s docházkou, měla problémy v rodině a když odešla z práce (obr. 17), odletěla makat do belgických Antverp. Původně dělala au-pair, ale poté přešla na lukrativnější prostituci. Poté měla pouze fotit modeling v Pákistánu, ale podle informací šlo spíše o erotické masáže a bůhví co ještě. Údajně tam byla i na potratu, jelikož nevěděla s kým dítě čeká (udržovala poměr se 3 muži). Často také odlétala z Pákistánu do Irska. Vždy však vezla dva kufry a přiletěla jen s jedním. Nakecali ji. že vozí oblečení pro jiné modelky. Sama se prý v Pákistánu přiznala, že pašovala už 3x-4x. Má velmi dobrou kamarádku Simonu ( obr. 9. -13.), kterou kamarádi Terezy označují za původce její cesty do pákistánského vězení. Simona má bydliště na úřadě, je zatížena exekucemi, jezdí v bílém Audi TT Cabrio, ale užívá si luxusu. Terka také lákala k modelingu další holky (obr.24).

Terka měla ráda luxus, mobily, drahé věci a snadno vydělané peníze. Teď jí hrozí desítky let v pákistánském vězení.

8.1 /10

košík

Zhlédnuto: 108 047x Hodnocení: 8.1/10 Komentářů: 247 Kategorie: galerie

Značky: česká republika , blondýna , debilita , prostitutka , vězení , drogy , blbka , modelka , češka , pákistán , heroin , pašerák

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
na te 8 černobílé je nejhezčí. Přeju ji at se z toho dostane a pouči se. a žije spořadanym životem. Vim, že je miziva šance, ale je. Přát smrt je tak české..
Za to ty jsi tak světový ....... Víš kolik je z 9 kg heráku dávek, víš kolik je to zkurvenejch životů?????
Smrt ji nepřeju..ta velmi dobře věděla co dělá..né poprvé..a jestli se někde dočtu, že česká ambasáda dělá něco pro ni z našich daňí....
Ty to píšeš, jako kdyby sis myslel, že teď byla hromada životů zachráněna. Je ti doufám jasné, že ten, kdo měl v plánu zkurvit si život herákem, si ho stejně zkurví nějakým jiným svinstvem?
zbytečně si tu plácáš játra
zbytečně si tu plácáš játra
nepřeveze ona, převeze někdo jinej. Nechci to zlehčovat, ale tohle je tam na dennim pořádku, možna ne v takovém mnozstvi, ale je. A každy by mel dostat v životě druhou šanci.

Zobrazit celou diskuzi