Poklona Milanu Barošovi

09. července

Vzkazy bývalých spoluhráčů Milana Baroše, které byly puštěny na obrazovce před jeho posledním zápasem v kariéře. Chápu, že fotbal tady nejede a už vůbec ne Baník s Barošem, ale on je můj největší miláček. Byl jsem u toho, když před více než 20 lety začínal, a byl jsem i v neděli, kdy končil (slzy tekly proudem). 

5.5 /10

košík

Zhlédnuto: 22 324x Hodnocení: 5.5/10 Komentářů: 84 Kategorie: sport

Značky: česká republika , legenda , osobnost , hrdina , fotbal , kariéra , fotbalista , ostrava , reprezentace , sportovec , útočník , milan baroš , baník ostrava

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Chcanka...
To takhle před 16 lety v Portugalsku....a to si ještě pamatuju jak z něho uchcávali, když v Liverpoolu na samým začátku hrál za zraněnýho Owena a sázel tam těžký hattricky. Jestli si to pamatuju dobře.
tak nedával 😃 ,ale ten prvotní hype a nadšení tam měl
To už se mi víc líbilo video o záchraně totálně neznámýho psa ve zkurveně daleký Indii, než poslouchat jak si banda chlapů líže kundy...
Za mě respekt, Baník by bez něj asi už nebyl
Vypadá to že s Djibrilem Cisse proběhl v Anglii románek a moc mu jako sousedovi pomohl když neměl do čeho píchnout
Nevim co je nějakej Baroš, nevim co je nějakej Braník, a už vůbec nechápu proč bych měl koukat na video, kde nějáký dementi melou sračky. Bežte dopíči s celym fotbalem - sportem pro buzeranty, dementní čůráky, a vůbec pro spodinu a plebs (většina národa).
Milan Baroš je tvůj otec.
Nikdo z těch všech se s ním nerozloučil upřímně jen paralyzoval nic ví nic míň.Jde o směšnou frašku a ti zbohatlíci mezi sebou taky moc nedržej.Tím bych chtěl říct že no zbytečný mluvit kdo chce potopit tyhle zmrdy ať se ozve na princeznakitana@seznam.cz
To je do prdele snad škemrací video aby se vybralo na zbabralou nulu nic víc nic míŇ je to hnuj a ten si patří zasadit do země ale ať si autor vysere oko!
Jestli si někdo myslí že mě rozpláče je idiot a to mám fotbal rád!Ale férovej bez sázek na oko a čistá férová hra a taky simulování.Kolik prochcal zápasů pod vlivem kdovíčeho.Sabotáž trapáž.Mě nikdy nebavil fočus s ním sorry asi nejsem pytel hoven nazdar amen čus basta astalavista!Sám jsem hrál minifotbal a 3x normoš fočus ale nikdy jsem se neschýlil k praktikám pana Baroše nikdy nikdy ani náhodou!Mám svoji čest!
Hlavně si tam naserte par mamrdu co jim vzadj poctu teploušky zmrdský video!