Poklona Milanu Barošovi

09. července

Vzkazy bývalých spoluhráčů Milana Baroše, které byly puštěny na obrazovce před jeho posledním zápasem v kariéře. Chápu, že fotbal tady nejede a už vůbec ne Baník s Barošem, ale on je můj největší miláček. Byl jsem u toho, když před více než 20 lety začínal, a byl jsem i v neděli, kdy končil (slzy tekly proudem). 

5.5 /10

košík

Zhlédnuto: 22 321x Hodnocení: 5.5/10 Komentářů: 84 Kategorie: sport

Značky: česká republika , legenda , osobnost , hrdina , fotbal , kariéra , fotbalista , ostrava , reprezentace , sportovec , útočník , milan baroš , baník ostrava

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
I ti cyklisti když měli extra zranění tak měli tu vůli a tu soudnost a žili dál normálně a pkračovali ale tihle trapáci jdou ve 40 do důchodu a OSLAVUJOU TO JAK BOŽÍ HOD IMBECILITA!!!!!!!!
Jakej je rozdíl mezi ním a horníkem?Ten horník maká jinak ho pošlou do prdele ale pan Baroš křikne , že má třísku v malíčku a jde na lavičku ale placenej a to full a to je hnůj!Navíc tyhle funkce tenisti fotbalisti a hokejisti jsou k životu na hovno nic nezlepší situaci v zemi jen se producírujou jak primadony a pak chtěj jít v 40 do důchodu trapas!
Je to přeplacená kachna sportovní ale jsem zvědav jak se popere se životem dál.No možná spíš určitě má tolik penz že si může honit péro do hrobu Ámen!
a proč se s ním nerozloučil Jarda Jágr ?
no ty pičo, já si teda pobrečel i u tohodle videa. Asi nebude náhoda, že mu natočej pozdravy takový borci jako Kewell nebo Dudek. Krásnej příspěvek košo, díky!
Fotbal sleduji spíš jen okrajově, ale tohle video mě docela dostalo. Byl to nepřehlédnutelný hráč a vlastně i ten kdo se o fotbal nezajímá, tak Baroše určitě zná. Na naše poměry je to co dokázal naprosto fantastické. Jeho nejlepší fotbalová léta byla pravděpodobně tehdy když jsem byl v pubertě, nebo když jsem měl něco přes dvacet. Takže i z tohodle důvodu je pro mě jeho odchod vlastně dojemný a trochu smutný, jak to všechno letí.
Zajímavé je, že původně hrál hokej. Možná i proto měl měl svůj specifický styl chránění míče a "odstrkovování" hráčů. Kdysi dávno jsem ho potkal v jednom penzionu, kde měl bratranec náhodou svatební kalbu. Musím říct, že se Milan choval v pohodě a byl sympatický.
ani nevím, zdali jsou tito hoši lepší fotbalisti nebo řečníci
Bary mej se, priste jak te povezu taxikem tak nech aspon nejake disko a neser se o drobaky ty zide jeden:)Fotbalista asi dobry ale clovek vemeno
Jak Tě znám, tak si ho chtěl jako správný taxikář, za cestu od koňa na Můstek škubnout aspoň o litr a že to byl nachcanej Baroš s děvkama ve 2 ráno, tak alespoň o 5 litrů. Ty drobáku.
Kdepa, bylo to na severni morave a bary byl plne strizliv, platil 190,- a cekal na 10,- zpet
Mega typek ... Baros, Nedved, Poborsky... to jsou proste chlapi kalibru Jagr .. mega mega mega! (.. a to kurva nejsem zadnej fanda fotbalu)
Co to je za emo popis? Zvlášť u nějakýho Bčkovýho cigoše mi to na tebe nesedí.... dávám 1/10