Policejní zásah v San Antoniu: Sedm policistů zastřelilo ozbrojeného pachatele loupeže

24. října

V San Antoniu se odehrál dramatický policejní zásah, během něhož byl zastřelen podezřelý z těžkého loupežného přepadení. Podle policejního hlášení viděli členové speciální zásahové jednotky 34letého Roberta Gonzaleze, jak se dopouští loupeže v obchodě s potravinami. Následně policie zastavila vozidlo, ve kterém se Gonzalez nacházel, na křižovatce West Harding Boulevard a Clamp Avenue.

Řidička vozidla, Naomi Garcia, vystoupila podle záběrů z policejních kamer s rukama za hlavou. Zatímco se Garcia vzdálila od vozidla, Gonzalez, který seděl na místě spolujezdce, přelezl na místo řidiče a ujel z místa činu.

Garcia byla následně zatčena a umístěna do vazby v Bexar County Adult Detention Center s obviněním z loupeže.

Ještě předtím, než Gonzalez z místa uprchl, a také během jeho útěku, policisté na záznamech z tělesných kamer upozorňovali na to, že je ozbrojen. Gonzalez nakonec opustil vozidlo a pokusil se utéct pěšky. Helikoptéra policejního oddělení San Antonio ho brzy lokalizovala u plotu v zalesněné oblasti.

Záběry z policejní helikoptéry ukázaly, že pilot informoval zasahující policisty, že Gonzalez drží zbraň. Když policisté na zemi dorazili k podezřelému, křičeli na něj, aby zbraň odhodil.

Podle policejního prohlášení však Gonzalez namířil zbraň na zasahující policisty. Ti na to reagovali střelbou. Celkem sedm policistů vypálilo na Gonzaleze několik ran, které ho usmrtily.

8.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 553x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 4 Kategorie: policie

Značky: policista , zastřelení , střelba , pachatel , policejní záznam , policejní video

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❤Zde můž­ete svlé­k­nout dív­ku a vidět ji na­hou) Prosím, ohodnoťte ji ➤ https://do.my/dvka
Nešlo by to povídání pod videem psát ještě menším písmem ?
very good job guys!