Polští řidiči nemají trpělivost s ekoaktivisty

Včera
9.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 2 552x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 12 Kategorie: video

Značky: agrese , agresivita , řidič , lidé , silnice , agresor , aktivisté

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Sami kreteni tu su, som zvedavy co urobite, ked sa zvysi hladina oceanov!!!
Toto sú presne tí kreténi čo keby bola zombie apokalypsa tak oni by tí ktorí by protestovali proti ich zabíjaniu a ešte by ich boli schopní aj obhajovať.
Podlidi, kteří si svoji frustraci z toho, že jsou totální nuly, kompenzují tím, že komplikují život normálním lidem. A ještě to trapně schovávají za nějaký vznešený "boj za lepší klima".
Jiste, ale 1:0 pro ne.
Prijit, pochcat a hulakat 'a ja bojuju proti pouzivani pitne vody v hajzlech!'
pochcat, polejt všim co najdeš v autě cocacola, voda do ostřikovačů, olej na dolití, atd....., otočit auto, vejfuk až k nim a plnej kotel !, třeba s mym TDI by z nich do půl minuty byli negři !
2 minuty pusteny klakson u drzky a zvonit v usich tem picusum bude jeste na vanoce...
Hasicak je taky dobrej, vsak mu zachranil zivot, ja jsem videl, jak ten zapalenej aktivista zacal horet!
proč se proste pomalu nerozjedou? neverim ze by se nejakej z tech slunickaru nechal dobrovolne zmrzacit
právě že nechaj, vše se natáčí a čekají na to, a pak z tebe vysoudí vše. hlavně furt je auto bráno jako zbraň 🙂
Tak, autem v zadnem pripade, to pak clovek hraje jejich hru. Zavolat policii, vsechny si je jednotlive nafotit. Pak na miste zadat o podani trestniho oznameni a zajisteni dukazu, tedy zjisteni totoznosti tech osob. Na miste se vic carovat neda.
No, a pak uz se v tom rochnit. Ja napriklad budu mit srdecni arytmie ze stresoveho vypeti, protoze zrovna pojedu pracovne na dulezitou neodkladnou schuzku. EKG si pordim. No a pak pochopitelne vycisleni majetkove a nemajetkove ujmy, videl bych to tak na mega, plus vydaje za pravnika (ten muj je nechutne drahej), at nezeru, mega a pul sakumprask plus dalsi vydaje spojene s vymahanim plus uroky. Pochopitelne obcanskopravni cestou zaloba na jednotlive ucastniky. Pote, co budou vsichni pekne ve spisu, co cert nechce, dojde k nejakemu uniku osobnich dat zucastnenych a treba se stane, ze nekomu jako na potvoru kazdej mesic vybili byt, nebo treba bude mit jinej problem. Lidem se stavaji hrozny veci, ani nechci domejslet. Atd. Na svine se musi svinskym krokem, ale nezapominat, ze System je na jejich strane. Protoze diky nim ma praci policie, statni zastupci, soudy, veznice... a ti nechteji o praci prijit 😉