Pouliční bitka #69

22. září

Anglie: Muž, který byl napaden a okraden o skůtr na ulici v Birminghamu..

3.3 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 18 367x Hodnocení: 3.3/10 Komentářů: 58 Kategorie: video

Značky: anglie , ulice , napadení , hlava , figtclub , kopačka , zloději , zmrdi , bírmingham

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Zajímavé, že z těchto případů (a jsou vzácné) jsou hned videa všude po internetu. Kdy tu naposled bylo video krádeže bělocha? Nebo se snad u nás nekrade? Nehledě na to že nevíme, co té potyčce předcházelo. Zdaleka to nemusí být tak jak je to popisováno, případně to může být fake od populistických protiimigračních politických stran... Přemýšlejte trochu!
Jdi do hajzlu trolle. 😀
Vždycky, když si říkám, že už jsem toho největšího debila viděl, objeví se někdo (ano, gratuluji, pro dnešek jsi to ty), kdo mě vyvede z omylu. Běloši, a v tom jim dává za pravdu vývoj a současná dominance západní civilizace, se chovají všeobecně a v principu jinak. Kdyby ne, vypadá to tady jak v Africe.
Tak kulturní odlišnosti tam jsou, ale kdo tvrdí, že jsou běloši lepší nebo žže se chovají lépe?! Možná tak Hitler! Prostě pokud se někdo chová jinak, má jinou kulturu a je třeba to respektovat, ať už jde o indiána, Asiata či muslima! Pokud koukám na toto video, není možné z toho dělat závěry, ale ptát se: proč to dělají? co jim chybí? co můžu sám udělat pro to, aby ti lidé měli lepší podmínky a neměli toto zapotřebí?
Podle této logiky pokud je někdo zvyklý brát si, co není jeho(nebo mlátit žensky), je třeba to respektovat?
Kulturní odlišnosti jsou: řezání hlav, sebevražední atentátníci, mlácení ženskejch, protože jsou míň než pes, arogantní chování, které jsi viděl na videu k nevěřícím atd. Jak respektovat někoho, kdo tě nesnáší kvůli náboženství ??? Závěr je ten, že jim i nám bude lépe, když bude každý žít tam, kde je jim lépe. Ještě dodatek , víš co jim chybí??? Větší peníze od státu, protože to je jediná věc, kvůli které sem přišli...
Strasny kokotiny tady meles. Jed za nima do tech prdeli odkud ty čuramedani jsou, placej se s nima rok po zadech a pak neco pis. Jsi uplne mimo. Jim jde o to nam tady nutit jejich zpusoby za nase prachy. O nic jinyho tem linejm bastardum nejde. Jan III Sobieski rotuje v hrobe...
Vzácné případy????Možná vzácné proto,že si nikdo z nich nenatáčí jak dělají bordel,kradou a mlátí evropské obyvatele a když už ano nechlubí se s tím moc na internetu.
Nekrmte trola kokoti
Posílám písničku na přání tvojí Mutti Merkel: Youtube: Záviš, píseň Anděla.... to na ní sedí jaxviňa!! 😄
Klobouk dolů,od neomarxistického mozku číst takové bludy,to je radost.
Zavři už hubu ty neimarxiaticka piratska buzno

Zobrazit celou diskuzi