Proces výstavby mostu

17. února

Čína: Pokládání dílů velkého mostu pomocí stroje SLJ900/32.

9.3 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 560x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 5 Kategorie: technika

Značky: timelapse , stavba , most , čína , časosběr

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Africká etnika Hutuové, Tutsiové, Fulani, Lulani, jsou to jen tlupy opic, a tak se i chovají. Hello Africa...
Africká etnika jsou jen lidi. Ty by ses choval stejně na jejich místě. Chováš se jak dobytek i v civilizové Evropě, která prošla jistým filosofickým vývojem. Ten nás naučil něco o konceptech rovnosti, svobody i toho, co činí člověka být člověkem. Možná by ses nad těmito hodnotami měl zamyslet, možná by sis o nich měl něco přečíst, když už se chceš považovat za lepšího, ačkoliv jsi jen zabedněnej nevzdělanej dement, kterýho bral v dětství strejda na vocas.
Tak ty jsi se jako hvězda slušného chování nepředvedl. O mém mně nemáš ani tucha, a já rozhodně spory neřeším mačetou a porcováním sousedů. Antropologicky jde o lidi, ale zaseknuté v paleolitu, ty lidovej filozofe. Koncept rovnosti... mladej levičák? Bůh s námi.
Já jsem ti nechtěl předvádět slušné chování. Chtěl jsem tě pouze upozornit na to, že to, že se někdo chová jako opice není podmíněno etnickou nebo rasovou příslušností. Je to podmíněno prostředím, v němž člověk vyrůstá a které ho formuje. S takovým názorem ses taky zasekl v minulosti, takže ti jakožto mladý levbičák říkám, abys držel hubu, dementní hovne.
K tomu lze dodat už jen to, že jako každý levičák se vyjadřuješ jako hovado. Jakkoli bych s některými názory mohl souhlasit, chování té vaší neobolševické bandy mě rychle vyléčí.
Já souhlasím s tím, co potvrzují vědecké studie, protože se rozhoduji na základě faktů a kritického rozumu. Je mi jedno, jestli ona studie podporuje postoj z té či oné strany. Nemluvě pak o tom, že chování konzervativních pravičáků není o moc lepší. Kdyby ses na tohle dělení raději vysral, nerozhodoval se na základě toho, co se ti líbí a raději vždy prozkoumal onen konkrétní předmět debaty.

Zobrazit celou diskuzi