Problém s vyjížděním v Teplicích

24. července
7.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 118x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 21 Kategorie: video

Značky: auto , fail , parkování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tahle stránka šla tak do prdele...Neskutečný. Přitom to bejvávalo bájo ale Vosa s tím provedl toto. Běžte se všichni mrdat do áčka, chcanky. ????
nečum
až na to že ta obarvená blondýna byla z Čobolo berano jebstánu 🖕🏾🐖🖕🏾
takže tak čabajko moscale jerichooo
Píčó kúndó krávo 🤣🤣🤣🤣 Jednoducho česi,no...
Nebudu se rozčilovat. Je to prostě kunda, která nemá odhad, předvídavost, reflexy, nic a nikdy neměla mít řidičák... Hlavně, že prej dokážou narozdíl od chlapů stíhat víc věcí najednou 😂 Možná tak, pokud se jedná o drby co kdo kde kdy říkal... Ale proč teda nedokážou rychle a bezpečně vyhodnotit náhlou situaci nejen za volantem? Proč místo konání ječej? Proč vidíš v létě odbočovat naproti jedoucí auto a místo blinkru má zapnutý stěrače? 😂 Prostě sorry, asi jsem měl doma štěstí na šikovný ženský za volantem, ale když to vidím na silnici, tak by měla bejt čtvrtina bab bez papírů. A bohužel i třeba desetina chlapů podle toho, co tam vyváděj... A smutný je, že ti chlapi jsou většinou mlaďasové...😒 A to není prdel, to auto má tunu a půl a oni to nedokážou ovládat, to je pak spíš zbroják, než řidičák, ovšem v rukou dementa.
Ženská stíhá víc věcí najednou, ale všechny úplně na hovno 😂
Ale ženská stíhá víc věcí, to ano, pokud ty věci jsou čůráci, jeden do kundy, druhej do vagíny, třetí do huby a na dva má ještě ruce. No a za volantem ji je toto umění úplně k hovnu, jak píšeš ty.
Prosimtě ty si otevř wikipedii než si ho budeš zase večer honit aby jsi pochopil, že kunda je synonymum vagíny. Synonymum tam najdeš taky
jdi se vykakat 🖕🏾🐖🖕🏾
Dočkáme se od tebe někdy smysluplného názoru?
  • Okay
  • 24.07.2024 11:48
Do mesta jedine OT64.
Vloni jsem nacouval tažným sousedce do fungl nového červeného Opla, ale naštěstí tam nikdo nebyl, tak jsem pak rychle ujel 🙂 Do dneška tam má ta kunda promáčklinu a jenom doufám, že jí to začne brzy reznout 🙂 Asi nemá na opravu, protože splácí leasing na to nové auto, píča tupá 🙂
To spíše vypadá, že píča jsi ty.
On to sepisoval půl dne, tak se na konci podepsal 😂
ty to dělat schválně
500index, tupý jsi akorát tak ty, Přiznáváš se k trestnému činu ujetí od nehody a ještě nevíš že pokud má někdo auto na leasing tak je havarijně pojištěné, včetně vandalství atd.
Je jé, chceme levná auta z Číny. Ale jako fakt, chceme levná auta a levné pohonné hmoty? Já teda moc ne, už dnes se nedá téměř jet, už dnes řídí každá lopata od pásu, kdejaká bába si udělá řidičák, protože provoz auta dnes vyjde na pakatel a přesně toto bude výsledek a bude hůř a hůř.
😂Tak to buď rád, že nemáš šanci projít psychotesty. Takže papíry pá,pá. Při jízdě mastnou tyčí, Ti hrozí akorát tak, že budeš čuchat nějakýmu upocenýmu dědkovi podpaždí.😂
no tak to ti nevím, i psychotesty bych bral
a že prej autonomní vozidla jsou ohrožení bezpečnosti... první čůráci